Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada Sebija krece u kontraofanzivu, bice ovdje tuzbi i svega. Uzeti kokice i lagano.
Pa to ti je index iz zagreba vidis sta su zagrepcani rekli kad je šmidt nametno zakon sve je regularno dzaba ste mutili vodu a u indexu pisu polozeni ispiti sa pecatom i datumom polaganja
Bravo Seko, sve ih sad tuži i traži ogromnu odštetu.Kao što znamo Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo.
Od kad je index dokument koji nesto dokazuje?
Ahaha kako sam i rekao, udarali su izdajnici na koga nisu trebali. Sad ih raskuciti treba sve! Idemo do kraja profesorice!
Na osnovu cega su joj oduzeta sva zvanja? Na osnovu sumnje samo? Na zupanijskom Sudu u Hrvatskoj je dokazano da nije kriva, a u BiH joj oduzeta zvanja na osnovu cega? Medijskih natpisa? Je li to znaci da u BiH moze raditi ko i kako hoce? Da li se svi posteni studenti sada trebaju bojati za svoje diplome jer mozda nekad budu trn u oku nekome na vlasti pa ostanu bez iste?
De vratite joj i nevinost da Bude prava seka sad ce nas i u to pocet ubijedjivat
Sad ide tužba za Škriljelja i ostalu gamad.
Zamisli ti senata i univerziteta koji zbog klix naslova i dininog prekucavanja sa bivsim sefovima oduzme nekome sva zvanja i time degradira citav UNSA porucujuci svima da svako sa ulice moze biti profesor. Onda nema studenata, nisu se kvote popunile itd. Napravili ste smijuriju od UNSA
Ko je ovdje lud: https://www.klix.ba/vijesti/bih/izdata-naredba-o-izuzimanju-zagrebackog-indeksa-sebije-izetbegovic/230222076
Senat UNSA je joj oduzeo zvanje na osnovu cega? Izražene sumnje? Anonimne prijave? Zelje stranačkih šefa? Tužilaštvo KS je danas potvrdio da je joj diploma po svim kriterijima uredna i dajl je i u Zagrebu potvrdjena. Sada neka tuži senat UNSA.
PROFESORICE SEBIJA IZETBEGOVIC, hvala vam velika u ime pacijenata, naroda, Doktora i medicinskog osoblja sto ste tako uredili KCUS i sto sada svako zna sta radi, kako radi i gdje radi. Svi tacno znamo kakav je bio javasluk prije vaseg dolaska, a sada je to ogromna razlika. Uspjeli ste vratiti enormni dug koji je SDP i Damir Aganovic napravio, pokrao. Sebija je uspjela od 100 miliona KM duga da vrati SAV DUG, sto je bilo gotovo pa nemoguce. Puna podrska prof.dr.Sebiji Izetbegović.
Futavce neuke možeš uvjetiti da je moguće dobiti diplomu sa nekog ozbiljnog fakulteta a da nisi kompletirao sve potrebne dokumente, pa to ne može ni u Širokom. Dobro smo i dovde dobacili kakve neuke futavce imamo u komšiluku. Kad pomislim da su u KS dali glas Trojancima dođe mi da se preselim negdje u malo normalniju kulturniju sredinu.
Očigledno da je senat UNSA-e donjeo političku odluku bez ikakvog pravnog dokaza. Sada je sud dokazao da je diploma Sebije autentična i sad trebaju odgovorati sa svoj nepravedni postupak pred sudom.
Na osnovu čega da joj se vrati? Trebalo bi da postoji krivična odgovornost i za ove advokate za iznošenje teških budalaština. Zvanje joj se može vratiti ako dokaže, pokaže diplome gdje je šta završila, a ne nekakve sumnjive Indexe. Dati neobrazovanom parazitu titulu doktorice, a pitanje da li je i srednju školu završila.
Kakav debakl za senat UNSA, sramota za akademsku zajednicu.. Ako fakat opstane trenutno rukovodstvo, iako je svjesno lagalo o akadamskoj naobrazbi, znači da je to oteta institucija koja isključivo služi nekoj političkoj partiji za politički progon.. Nadam se da će tom Škrijelju da oderu gaće sa dup*ta tužbama..
Ma kakav Škrijelj. Nema vece ublehe od njega na fakultetu. Bog zna koliko je on para do sad nakrao i naplacivao necija zvanja.
Pa mora odgovarati... Svjesno je lagao i koristio očigledno otetu instituciju senata da vrši progon neistomišljenika za političke svrhe. Ako ne promjene senat i rektora, onda je u ovoj državi linč postala normalna stvar, ko će tu živjeti? Oduzme ti zvanje jer mu je eto tako nadošlo, sramota..
Sve OK, ali gdje je DIPLOMA? Seb sakrila diplomu k´o (Seb)zmija noge
Prvo pročitaj tekst botiću, pa onda botuj.. Izuzeli su svu dokumentaciju sveučilišta u Zagrebu, doveli grafologe i sudije te utvrdili da su svi ispiti i potpisi regularni. Ovdje se radi o nostrifikaciji 10 ispita iz Zagreba, nije ona čitav post-diplomski završila u Zagrebu, već 10 ispita, a završila je ostatak u Sarajevu, što je Kurjak javno i potvrdio.
Bravo Seko, sad ih sve tuži, ali zloupotreba vlasti i sastanak u Mostaru između Dragana Čovića i Milorad Dodika te njihovog snishodljivog, servilnog i nametnutog premijera FBiH Nermina Nikšića, gdje se raspravljalo o konačnoj etničkoj podjeli države, jasan je znak da je Trojka sa Nikšićem na čelu krenula u finalni čin izdaje države Bosne i Hercegovine. To je posljedica nezajažljive želje za ostanak u vlasti pod svaku cijenu, pa i na štetu države BiH i njenih građana.
Bravo Seko, sve ih sad tuži i traži ogromnu odštetu.Kao što znamo Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo.