Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo država koju predjes za 4 sata a imamo 28000 kandidata pa jbt ne vjerujem da Njemačka toliko ima
I svi imaju izvanstandardne plate kao politicari. Skresati svim politicarima plate i napraviti sistem plata politicara 'po ucinku'. Je li ih toliko manje zaposleno, smjeniti ga. Jeli toliko vise zaposleno dati mu vise odgovornosti i vecu placu. Je li ona cesta rijesena sto onaj u 3 mandata nije rijesio, povisiti ti platu. Jel se izvlacis na to da oni predhodni nisu rijesili problem, skinuti te s pozicije. Jesil rijesio problem sto prethodnici nisu, povisit ti placu 10%.
Prica o skidanju ljudi sa budzeta a on hoce na budzet
Znaci dao bi otkaze ljudima ako bi tako dobio glasove i bio na budzetu????? Svasta.
Ovo mi vise lici na jednog bogatuna koji vjeruje da ima toliko para da moze ici po prodavnicama i kupovati do mile volje. Sa istim mentalitetom i skolopm razmisljanja to je medju narodom neizvodljivo pored toga sto je to nemoguce za izvesti i da se citav novac federacije ulozi o ove 'zelje' i 'snove' ovog covijeka koji se predlaze. Ja vjerujem da se problem u korijenu rijesava a to je 'ne letiti pred rudu' ili naci da se podupre ekonomija i mali biznisi i pojaca kvalitet obrazovanja.
Podrzi Bandica i povuci se časno
Ima li šta za Dolac Maltu i Čengić Vili tupko. Samo Grbavica i Pofalići.
instagram ministar. kakav bi onda tek nacelnik bio. tobejarabi
Nikad ti pobjediti nečeš....
Jel ovaj priča o nama ili monaku, sta bi sve dao i uradio
Ako je to sve ,ne trebaš građanima
Pazi da ne smanjiš. Kako ćeš otpustiti nekoga ko ima ugovor na određeno, a da te ne tuži i da ga sud ne vrati na posao?
cim on kaze "ako", nema nista od toga, to nije ako, to je cinjenica da treba i da bi bilo bolje
Kad pravite parkove za najmladje tano gdje nilad bisu bili i gdje nisu predvidjeni ljudima ispred prozora,posebno gdje akusticno izmedju 6 zgrada to se ori,onda bar stavite table sa natpisima da se park koristi,ali da se ima razumievanja za stanare posebno da se upozore mame i tate cije djeca VRISTE ,vristanje nije normalna komunikacija i remeti javni red i mir,a roditelj je odgovoran za takvo ponasanje cak i zakonski stoji u stavci zakona!
U parkovima u N. Sarajevu stoje natpisi zabranjeno uvodjenje vlasnickih pasa i onda FGR raja koja ima te kućne ljubimce svjesno krši to i ostavlja izmet svojih ljubimaca.
Ma ti si već izgubio od uhljeba.
neznam zašto se bezveze kandiduje kad zna da nema nikakve šanse
ima li ikakve šanse da 'neznam' odvojeno napišeš?
2dana se pripremao samo da se slika