Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze ovaj novinar ? "Ocekivao sam velike zgrade,nebodere u staklu" I mi smo to svi ocelivali al nista od toga,nestale pare,Sarajevo -Tuzla bolje da uvedu avioliniju bilo ispatljivije nego sto cekamo 30 godina da dva grada spoje autuputem..Sve su pokrali misevi i pokupvali vile po Turskoj,Maleziji,Hrvatskoj Srbiji..A nama jos prosipaju nacionalizam nikad da im bude DOSTA!!
Drugim riječima stalo vrijeme!!
Trebalo je prvo podići sve iz pepela.
Dobar intervju svaka cast.
ma necemo mi to
Umjesto modernih zgrada trebale su se graditi nove u stilu onih koje su historijski već to prisutne. Lako je modernizirati u zgradama ako se ne krade.
Kada sam se preselio u Njemačku tražio sam knjigu koja će opisati horore genocida u Bosni, kako bi predložio mojim kolegama na fakultetu. Njegovu knjigu Love Thy Neighbour mogu iskreno preporučiti. Još mi se svidjelo sto je rekao da ga je rat u Bosni učinio religioznim jevrejem. Isto njegov članak o Gazi preporučujem
ocekivao je dubaiske zgrade, a moj djed isao prije rata u sisak raditi.
citao sam ovu knjigu.ovaj covjek zasluzuje postovanje i svaki bosanac bi trebao kupiti njegovu knjigu (ja jos nisam :) )
Jarane, da ne bi vas novinara, ja ne znam kako bi mi živu glavu iznijeli i kurtalisali iz fertutme :-)
Gdje se može kupiti njegova knjiga?
Ovaj novinar je ispricao, stotine njih isto vidjeli i mislili ali cute.
ODGOVOR gooUser1720853074 prije 1 sat Nije bila nikakva takozvana agresija nego gradjanski rat AKO TO ZNACI DA SU GRADJANI SUSJEDNIH DRZAVA DOSLI I PUCALI PO BIH< ONDA JESTE.
Pošto jesu dolazi iz Srbije, hvala na priznanju. Slali su ih Arkan, Šešelj, i slični. Ne samo da su ih dovodili, nego što ih i naoružavali. Da bila je agresija susjedne države na Bosnu. Sade evo .I.
Minusaju te jer te nisu skontali.
Sarajlije su ti cudan narod. Nevole da ofarbaju zgradu, oni vole ono sivilo. Mozda cekaju Austrougarsku da im ofarba zgrade..
A sto vam sarajlije smetaju, nalacili ste se samo tako
Jel vidio iko Dodika što se bruka po Parizu, samo ne znam od čijih para putuje, pa, stvarno je krkan, džaba mu sve
Kod nas je agresor dobio pola države kao nagradu. Kako da bude prosperiteta?
Nije dobio nego smo mu dali oni politicari koji su vodili pregovore
Poštovanje!
Šta je novinar htio da kaže: ...poznati američki novinar i novinar,...