Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj ba ja sam izgubio desetak drugova iz cete a i sam sam vec ranjen bio...dok ovog jna oficira ajnadzica...beogradska db nije poslala u sarajvo...da radi na opstrukciji odbrane...a nakon rata pljacke sarajeva...
je li nele sprema cisti ves za murije sa berilom,hadzibajricem i memicem u zenici?sabrana (ne)djela bivsih sda nacelnika
Botino trojkaška
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dok si ti odabirao stranu mi smo punili Kovače i Bare.
kaze covjek koji nas je do kraja maja 92ge granatirao iz lukavice
Kad ce i on odgovarati kao Beg, Berilo, Memic, ili zna nesto o nekome pa ga preskacu
Ajnadzic je kosovac, to svi znaju
Ajnadžiću tebi je mjesto u zatvoru, jer si bio na strani agre sora i prijetio si građanima Sarajeva da ćeš i sve spasiti ako i dlaka s glave bude falila tvojim vojnicima.
Sukob intelektualaca
Rogaticki intelektualci - jedan zavrsio preskakanje kozlica u 50-toj godini ,a drugi JNA doktrinu koja je obilovala intelektualcima iz zaseoka iz Srbije ili okoline Kalinovika i slicnih mjesta.
Pitajte i Direktora Memorijalnog Centra Sarajevo Kulanića koji je htio i LJILJAN da skloni.Gospodin došao iz Gornjih Vukovija da sklanja logo firme,umislio da mu je to BABOVINA.
Zato se Sarajlije konstantno svadjaju medju sobom???
Novac namijenjen za obilježavanje osnivanja 1.Korpusa najbolje podijelite ugroženim preživjelim pripadnicima istog. Spiskove pripadnika imate u općinama, a spiskove nezaposlenih u općinskim biroima. Gdje nađete ime čovjeka na oba spiska, pošaljite pomoć i zahvalnicu. S ovim bi se složilo 99,9% boraca, možda jedino ne bi "udruženja" boraca.
Nista cudno,Trojka pokusava da preuzme zasluge za odbranu drzave,jos malo i ispast ce da je Forto organizovao referendum i organizovao odbranu drzave.
Nek stave Fortu, on se ovako baš iskazao u ratu.
Ti Ajnadzicu zovela da se nejavljas
Ne znam zbog čega bi trebali biti povlašteni ovi što su mahom bili udaljeni pet kilometara od linije fronta kad se ginulo
Ti Ajnadzicu da se nejavljas .
Mi smo ljuti na generale jer su zaboravili na demobilisane borce . Formirali svoje udruženje da je njima dobro. Borcima niste dali ni zahvalnicu na A4 papiru da uokvire i stave na zid. To dobiješ i u lovačkom udruženju.
SDfA branilac nas dobri. Zarobljen 1992-ge od TO-a. Vintage SDfA.