Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Cosic je rekao sve.
Oni sami sebi više ne vjeruju
Nije baš sve; ovo što je o vučićima i vučićevštini napisala Severina je pravi "Car je go!" momenat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav naprednjak. Vučić bio i ostao ekstremni radikal.
@gooUser1666103833 opsesija? ne laskaj si
Vučić se bori za prava Srba i za Srbiju kao bolju i uređeniju državu i to je ono što ga razlikuje od drugih političara u okruženju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Važi. Biće instant Republika BiH, zajedno sa Sandžakom (Raška).
Ovakvima ne vjerujte ni kada sa poklonima dolaze.
Acin potrčko kad im dosadi jednostavno če nestati
Ada i bude nisu ni za ber-mude!
Kao i obično, Dodik manipulira i iznosi neistine, zanemarujući činjenice koje proizilaze iz Ustava i odluka Ustavnog suda Bosne i Hercegovine. Entitetu RS niko ne može uzeti ono što taj entitet nema a nema imovinu. Ta imovina pripada državi Bosni i Hercegovini.
To se samo po sebi zove politika bre jel tako?
pakšu meraklija
dva kerbera
Vucic je toliki nanipulator da je u stanju 2/3 stranih investicija na komplet Balkanu skrenut u Srbiju. Sopstvenu valutu i sopstvenu fiskalnu drzati ekvitnom preko decenije, prevarit sve najjace face iz politike i ekonomije da mu na noge dolaze,....ali baaašnjo sve zna
Pa vidjet će se ukupni dug Srbije od kako je AV na vlasti. Onda če svima biti zašto litijum i skladištenje radioaktivnog odpada u Srbiji. Naravno i Hrvatskoj, a sve na pragu Bosne.
Hahahahahahahaha .
Ziveo Dobrics Cosic sa svojim cinjenicama.
Propali diktatori pokušavaju sebi dati na značaju
Dodik je namazan kao malo ko...
Što ste potpisivali Dejton, je li vas ko tjerao
lica sa potjernica