Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno dobila uhljebljenje godinu i po nakon napuštanja SDA. ČESTITAMO.
dovoljno je pljuvati po vrhu SDA ...nagrada...uhljebljenje u nekoj kvalitetnoj drzavnoj fotelji
Sretno Uhljebljenje zelim Almi uz pjesmu hamali uzivajte za 580 km
Slom živaca je dobila kada je saznala koliko je glasova dobio Amor Mašović i ubrzo je napustila SDA. Još je haman kukal kako neće imati šta jesti:)
Vjekoslav Čerkez imenovan suprotno odredbama Zakona o komunikacijama, Etičkog kodeksa Agencije i konkursa gdje je jasno propisano da član Vijeća Agencije ne smije imati nikakve finansijske i druge odnose sa operatorom telekomunikacija, s on je stalno zaposlen u JP HT Eronet Mostar. Ovo je jedinstven slučaj u regulatornoj praksi da je neko u isto vrijeme član regulatora i institucije koja je predmet regulacije.
Jedan intervju na objektivnoj FACE TV, malo popljuj one koji su te hranili zadnjih 30 godina i ide novo uhljebljenje
čestitke, prodana dušo Samo da jos par takvih kao ti istjeramo iz sda ili da sami preletite, pa da ako Bog da 2026 i 2028 pometemo sve redom.
Dvije Bosnjakinje.izabrane.koga zamajavate.
Uvala borova.
Ovdje samo ''poznata imena'' prelaze s jedne funkcije na drugu. Ima li novih imena, mladih sposobnih i obrazovanih ljudi? Nema!
i ova se od fotelje ne mice
Uhljebi se Alma hahhahw
Hahahah nije politicki aktivna, kafe pije sa camparom
Iz RS-a izabrana jedna osoba manje nego ranije. Toliko o "izdaji" trojke kako guslaju zeleni
Niko bolje ne pazi Srbe kao njihova SDA.
Uhljebi se i Alma Colo, cestitam...
Javna je tajna da sad Telemach ima većinu u Vijeću. Jel tako Magazinivicu?