Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmjenite ga nekako da što više nagradi izvršitelje i pomagače genocida, agresore i ostale ratne zločince...nisu dovoljno nagrađeni sa 25 godina slobode, penzija i povlaštenja
Kako neki ljudi dobro žive u ovoj državi. Švicarska je pi*kin dim za njih...
zakonski obavezati sve stanovnike iznad 18 godina da glasaju, putem interneta,list,poštom..... i sl bez glasanja nema državljanstva,lične,pasoša..... glasanje vezati isključivo za MB e tada imamo pravu sliku i prave predstavnike naroda a ne preferencijalne kenjce
Ovi slova nece promjenit.
Bakir u 13 danu rata....optimizam vlada :D Mic po Mic....pada ova SDA Causesku firma.
FinalCont...jedi govna
Ako prodate Hercegovinu, dignuce se Hercegovci, budite u to uvjereni
Pravnica iz Bh telecoma a Genjac ginekolog za ustavna pitanja? E profesori ustavnog prava i politicke filozofije kako vas uriniraju ove politicke spodobe. Ni za kosare nisu.
Čim se nazire da će biti Konfederacija sa Hrvatskom i to isto pod pritiskom SADa na Hrvatsku već se mijenja izborni zakon.
Komisije su šuplja, vec je sve dogovoreno, sustina je uvuci opoziciju i dobiti prijedloge od Komisije, ko fol njihov prijedlog...
Kako opozicija ne konta?
Klixe ne kaze se "ispred Vijeca ministara" nego "u ime Vijeca ministara"... pa ne stoje ispred zgrade Vijeca ministara j. ga ti 🙈🙈🙈
Kako će nas prodat HDZ-u
Ide jos na platu :D
Nema gde se nije uvalila. Samo daj para. Ufurala se da je neko. Vise ni komsije ne poznaje na ulici. Kada prolazi pravi se da ih ne vidi. Valjda misli da ce je neko moliti za neku uslugu. Bas je jadna.
Vidite šta su posljedice sistematskog dezinformiranja javnosti. Naime, EU komisija je usvojila non-paper Hrvatske o izbornom zakonu i izmjenama Ustava FBIH kao radni dokument i zato i samo zato parlamentarna aktivnost u BIH u tom smjeru. Informirajte ljude nemaju pojma o čemu se radi.
Sigurno ima zvanje Emeritus.. u SDA objedjen sam ne postoji takav čak i ne znaju sta je to. Neki misle da je to most na Islandu.
Jao clanova