Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa de rijesite nesta, nemoze se nista saopštenjima rijesit
I bez nastavnog plana je isto. Roditelji ih svakako uce tako s koljena na koljeno.
Oni ne žele riješiti! Oni su ga doveli na vlast, Oni su ga sačuvali od zabrane djelovanja koju je bio spremio Visoki predstavnik Kristijan Svarc Šiling, upravo su smijenili Šilinga. Stavili ga na tzv. crnu listu koja je samo za na ivne, Čista predstava.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo se u RS nasekirali. Kakvo je ovo Saopcenje?! Ljudi dragi ili poduzmite konkretne mjere ili se ne blamirajte ovim glupostima. Znamo svi sta i koga ugrozava takav nastavni plan, no sta cete poduzeti?
Ni Dodik se nije sekiro pa sad cmizdri ko malo djete.
Ovo je direktna poruka tzv. rs-u da nastavi sa svojim djelovanjem.
Sve što radi Dodik i RS je ono što odgovara EU i USA, oni njima ne mogu dovoljno zahvaliti za razvaljivanje BIH i većinskog naroda kojeg oni očima ne mogu gledati, to jedina istina, a sve ostalo su maske
Hvala Alija sto si nam ovo potpisao
Nemojte ovako jako nasekirat cete kanedji
ja i?
Procesuirati odgovorne...
Evo i njih , izražavaju zabrinutost
Mislim da bi nam bilo bolje da prestanemo očekivati da će neko drugi riješiti nešto u naše ime. Sad se počela širiti priča da su Amerikanci krivi za sva dešavanja u svijetu od Keopsovih piramida pa do Sudnjeg dana, ili direktno ili time što nešto "nisu spriječili". Hm, da nije malo i do nas?
Samo HIMARS pomaže. Amerikanci moraju znati američki način riješavanja problema
Samo HIMARS pomaže. Amerikanci moraju znati američki način riješavanja problema
Nastavak recenice ..."ali nas zivo zaboli neka stvar za to,pa necemo uraditi nista konkretno da to sprijecimo."
samo fino vi i eu stavite sve diplome iz sumske kao ne priznate na vasem teritoriju.
Međunarodni sud u Hagu za bivšu YU je recimo presudio Markale kao zločin, što one svakako i jesu a Sarajevo jeste grad bivše YU. Međutim, taj isti taj sud za bivšu YU se proglasio nenadležnim za bacanje kasetnih bombi na jednu drugu pijacu iz grada bivše YU, na pijacu u Nišu gde su stradali civili. Ako je sud za bivšu YU kako je onda nadležan za zločine u Sarajevu a nije za zločine u Nišu? Može biti na kraju da ispadne da ipak nije nadležan a možda nije ni sud.
Uvijek su se zločinci žalili da je sud nepravedan. Pa čak i onda kad je taj sud sačinjen od 10 međunarodnih sudija.
Jao što ste ih nasikirali...
Samo RBiH ili ce ovo biti zona nestabilnosti!!!!
Njihov zivot je od Narcetanija i dalje laz i fabrikacija. Dtugacije ne znaju zivjeti. Izdali su nas nasi na vlasti sto s njima ne postupaju drsko , i izdaje nas nasa mladez koja ide u Bg da pjevs, da ih indoktrinisu