Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno sam pročitao dobar komentar jedan o stanju među muslimanskim zemljama "kad bi se RS otcijepila Azerbejdžan bi ih prvi priznao"
Nemoj da se ljutite, stanje je tako, geopolitiku i politika. Dovoljno je da Allaha zna i sada se u skupštini UN obilježava a ovi mali miševi... bit će u rupama.
A Alžir ili ti je to isto??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini, iskreni i pravi prijatelji Bošnjaka su SAD.
su sami Bosnjaci
Richard Holbrook "Bio sam pod instrukcijom da zrtuvjem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni što su Francuzi učinili u Alžiru također nije genocid
Nijedan medjunarodni sud to nije proglasio genocidom. Svi znamo da je pobijeno 800 000 civila, ali genocid nije presudjen nigde...zlocin su sami sebi presudili Francuzi, genocid ne pise nigde.
Lijepo vam čovjek rekao i to musliman da poštuju Dejton i da ako rezolucija nije dogovor sve tri strane onda je to kršenje istog. A to što vaše gazde englezi mogu da kažu da je dan kada je noć ne mora da znači da svi moramo da povjerujemo u laž. Ima svijeta i posle engleza
Jel ti Putin reko da ovo napises?
Treba samo misliti na sebe i svoj interes i ne misliti na ove...... osim Irana. Nije ni cudo zasto Iran ne moze sa njima
E još kad bi ljudi hteli ovo da "CUJU".
Pa zašto okolišate, mnoge zemlje su bile suzdržane zbog Amerike a ne zbog Srebrenice. Sama svjeska politika i situacija u svijetu izmedzu Amerike, Rusije, Kine i drugi i današnja u svijetu ukazuje kakav je ugled i odnos Amerike i drugiu svijetu i takvo je bilo glasanje o rezoluciji. Srebrenica je istina zalosno je što Interes je nadvlada i para vrti gdje burgija neče.
Evo, Mirsad sve lepo objasnio. Amerika je direktno uticala da se smanji broj zemalja koje su glasale za...Vuciceva diplomatija je, opet u dogovoru sa Amerima, bila samo dimna zavesa. Isforsiran je nemacki tekst rezolucije na racun americkog, zato su i Ameri korigovali broj glasova za. U suprotnom bi bilo bar 130 glat.
Kakve veze ima Dejton sa pocinjenim gcidom, to su vuciceve floskule, nego ti nama reci koliko si para dobio.
Zdrijebac Alzirski
Ja ne znam šta će u BiH ambasador Alžira?! Njima niti šta prodajemo niti od njih kupujemo. Treba smanjiti i naš broj ambasadora u nekim zemljama i njihove kod nas. Ispade da svi skuplji i preči od nas u BiH....
Da smanjis broj ambasadora? Ko ce onda da ih placa, sta ce da rade - na biro? Nisu oni fukara, to su fini ljudi, gospoda, drzavna plata, drzavna mirovina.
Ne treba oceivati podrzku od ovih drzava koje imaju nerjesene racune sa zapadom. A te bivse kolonijane drzave, jos nisu ni blizo ozbiljih drzava,i samo njihovo nacionalno postojanje je osnovano na otporu kolonizatoru,a teritorije ostale zacrtane upravo od kolonizatora.(Slicno srbiji prije 100godina) Vrana vrani oci ne vadi
Koje gluposti valjate boe sačuvaj
Citava Afrika je iscrtana i podjeljena jos u kolonijalno vrjeme od strane kolonizatora.Drzave su sklepane po dogovoru izmedju raznih kolonizatora,a nacionalni identitet stvoren na mrznji kolonizatora,zapada. OsvetaKolonizatoru=osvetaDahijama. Isti je to mentalni sklop
Neće ni stići dok je ova vlada u Alžiru na vlasti!
Sta nas briga za Alzir? jeli nam pomoagao tokom rata NIJE, nama je bitan Iran i Pakistan prvenstveno jer su nam najvise pomogli tokom rata i uvijek su uz nas i rezolucija Znam da svi to znamo ali bosnjo da se prisjetis samo richard holbrook "bio sam pod instrukcijom da zrtvujem Srebrenicu" i Hajmo brate AMERI Legende sveli ste nas na 23% u dejtonu!
Konstatacija o 23% ti nije tacna i to je cista podvala, a zna se i koga. Bošnjaci su kraj rata docekali sa 33% vlastite kontrole. Nije tesko izracunati.
A Palestina jeli ona pomogla jer se za nju BiH pravo brine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi su drzava kao Hrvatska, u istorijskim knjigama se spominju kao regije, teritorije, nikada kao nezavisne drzave. Bosna vodila bitke protiv najvecih globalnih sila iz tog vremena, Madjarska, Austro-Ugarska, Osmansko carstvo, Njemacka, ExYU, SAD
Bosna je rijeka.
Bathiatae (Batioi ili Bathiatai) identitet autohtonog naroda sa ovog prostora koji se spominje prije 2000 godina,Srbin ili Hrvat se po prvi put spominju daleko od ove naše Bosne ponosne(tamo neđe daleko oko Irana) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bathiatae_(tribe)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi pustinjski riStako su toliki riLicemie da je to za zaplakati. Samo, I SAMO AMERIKA je zastitnik Bosne i njen prijatelj i saveznik! Da ih nema razbiIi bi nam neprijateIji zemlju za 24 sata! SAMO AMERIKA! REPUBLIKA BIH UZ DRZAVU IZRAEL ZAUVIJEK!
Braća MuslimMani Me ba hahahahaha
Meni su oni toliko svejedni