Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukidanjem KANTONA koji nemaju svoju svrhu. osim trosenja naseg novca.Je prvi korak reformi. smanjenja glomazne bespotrebne skupe nefunkcinalne Armije strakackih Uhljeba.Administracije koja je samo sebi svrha.
Samo ukidanje komplet entiteta ne samo kantona
Ne.Entitet RS ovako pljacka preko Nermina. poreske obveznike sa 370 miliona na godisnjem nivou.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Javi Šmitu!
"ova regija pripada nama" - dragi svabo, Bosna je drzava Dobrih Bošnjana, dobrih ljudi. Krizzhari nikad ovdje nisu nasli mjesto. Nego de ti svabo prvo se dokazi tako da se zavrsi restitucija i da se Bosnjacima vrati 2/3 povrsine Bosne a ne da im se u 21. vijeku kao EU kandidatu - zemlja otima!
Nek prvo ukinu Entitete i Kantone! A uporedo nek dovede milijarde investicija kao sto su ulagali u Srbiju. Ili pak samo zeli da nas kolonizira!? Retoricko pitanje.
Nikad Bosna nece postat dio EU dok god Bosnjaci budu imali vecinu i moc odlucivanja. Zato je i sva halabuka oko presude "Kovacevic".
Zaboravio si divalde izrazit zabrinutost, ha ha
Nije rekao koje godine, sreća naša
Koje godine?
Evo sad ce oni to odmah...
To trebaš kazat Plenkovićevom i Čivićevom haveru Šmitu. Trojka nije problem, sve što treba, dati i izdati, ini su tu zbog fotelje Dine i Nikšića
A šta s mjestima gdje ih nema?
Ne diPr te kr i žar _ske refo ba. Skontali su bonjasci ko ste i šta.
I Legitimni govori da su reforme nuzne. Samo koje? Jel one koje dalje razvaljuju ili one koje izgradjuju bosansko drustvo i drzavu. Moras biti konkretan!
Lafe zaboravljaš ključne riječi, izražavanje duboke zabrinutosti..
Austrija od druge države traži reforme. Iskreno meni je ovo komično. Jos više mi je komično na šta smo spali
O tome da li BiH pripada EU ne pita se EU samo i strani ambasadori nego najviše građani BiH. I zato se mora organizovati referendum o ulasku u EU da narod odluči da li da traćimo ekonomiju, vrijeme i prilike dalje na tom putu. N moramo u EU sad kad je u krizi, ako nismo do sad
Pazi žućo eto Gavre:)
Bosna ako ne udze za par godina u EU. Veliko krvoprolice ce da bude, spasavaj se ko moze...
Vrijeme je bilo prije 25 godina, al to nece nikad doci. Vrijeme se samo kupuje, kao i mandati svake 4 godine, i njima dobro sve puniji dzepovi, a narod nek gleda u zastave, grbove, himne, granice i nek zivi od toga ha ha
BRICS ne traži nikakve uslove kao što EU nije tražila od Bugarske Rumunske i Hrvatske i primili ih u EU.