Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tolika je popularizacija lgbt posljednjih godina, da samo sto vise iz frizidera ne iskacu. Ali dajte ne budite licemjerni, niste protestovali kada bebe nisu imale maticne brojeve, kad je mamlaz zgazio cure na pjesackom, kad je ubijen Dzenan, ne izlazite na proteste zbog poskupljenja goriva, nestasice vode, zbog tog sto vam djeca odose u inostranstvo da traze bolji zivot, sto propada zdravstvo i uskoro nece imati ko da vas lijeci, a isli bi na proteste jer vam smeta da se ljube Mujo i Haso.
hahahah bošnje na aparatima. Haj sada stisnite i napadnite povorku
Pa dovoljno je bilo vidjeti face i likove onih koji hoce to da organizuju na vijestima nekidan na klixu, gdje su zabranili komentarisanje. Uhljup do uhljupa.
Sve je to djelo Zidova,pogledajte na YouTube,sta su Zidovi uradili Nijemcima.
ahahahaha ... ne treba uopce raditi pronidjbe socijalno patoloskih pojava kao parade i sl. ali mediji vole novac i zato to rade..
Treba stati na Boziju stranu!! U prirodi koju je Bog stvorio nećete nikad vidjeti spolni odnos lava i lava, ili vuka i vuka. Jer to nije prirodno i normalno, to je Božiji zakon. Ako ima stvarno takvih po rođenju? Treba im pomoći, jer oni za tako nešto nisu krivi - TREBA IH LIJEČITI! Nije prihvatljivo i prirodno bolest nametati zdravoj većini!
Mozes ali pod uslovom da sa jedne strane uzmes ispod ruke Bozu Vreca a sa druge Deena.🤣
Bezuslovno zahtjevati da Skupština KS raspiše referendum o ovoj paradi srama i nemorala, pa neka građani Sarajeva sami odluče da li naša djeca trebaju da gledaju ovu priredbu moralnog sunovrata ili ne. Treba da nam bude jasno da je ovo samo početak i da se ovi likovi neće zadovoljiti ovom paradom, već će ići mnogo dalje u svojim zahtjevima za punom afirmacijom lgbt populacije u BH društvu. Kakva sramota.
Sve finansirano od strane Sorosa poznatog masona a sve pod krinkom ljudskih prava, a u stvari to je samo jedan od načina depopulacije stanovništva koje već jako dobro funkcioniše u zapadnoj Europi gdje odavno vlada bijela kuga. Sve je to plan novog svjetskog poretka.
Nije 1.april jbte
Eh šetaće 10ak ambasadora pa ko baci kamen prvi ima da leži par godina :D
Zelene i kockaste glave na aparatima.
Nije valjda da je Sarajevo toliko primitivno da zabrani paradu ponosa?!
Odakle si ti? Iz beograda gdje svoju policiju bibu zbog parade? Ili zagreba gdje cijeli grad zapjeva ”ubi srbina” kad momak prodje sa srpskom zastavom oko pojasa? De reci mi iz kojeg si ti grada gdje je svima um otvoren za nove ideje?
Horde i Manijaci, potrebni ste gradu vise nego ikad.
Zamolio bih direktore svih osnovnih i srednjih škola u kantonu a i šire da ovu ćelavu spodobu od ambasadora nikad ne uključuju u svoj kurikulum ili u bilo koje druge nastavne i van nastavne aktivnosti. Hvala
Ako se Ibrahim i Muhamed žele ka*hrati u shu*pak onda neka to slobodno rade. Zašto im to zabranjivati? Ne piše u Kuran da je to zabranjeno. Isto ko što nije zabranjena in pedofilija. Ako je mogao prorok zašto ne bi mogli i ostali?
Ruka ruku mije...