Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Čović nikada nije kriv
Pa zar ga nisu isprozivali neki dan ameri?
Holandski mediji pisu o vezama trojkasa sa narkokartelima
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i sta ce biti ..nista ..opet cete mu priznati pokradene izbore
Vulićka kaže nešto suprotno, sad čija riječ ima težinu?
Bajaaaa ne odstupaj ni za jotu sve do RBiH, aBd!
Gangsteri Dodik i Čović su se dogovorili da troliraju Trojku, pravi kriminalci iz Godfather filma
A Čović? Čović je naj više kriv.E moj mile .na šta te Čović navede.ti lakše i za sebe i za njega a on se uhinjio.
laješ i za njega.
Za stanje u BiH su krive SAD.Nametnule su Deyton koji nije funkcionalan i nikad neće biti.
SAD je nametnuo mir. Mi smo krivi što bilamo idiote, klepto-klero-naci kartele, svake dvije godine
pa Amerikanci su nam ga doveli, hajte ga sad gonite od nas da ne zagađuje ovaj prostor 24 sata dnevno....
Ameri su unistili Kutiljerov plan kad su se narodi dogoviorili da Bosna bude jedinstvena drzava a da onaj narod koji je imao vecinu u odredjenoj opstini u Jugoslaviji ima svoje gradoancelnike u tim opstinama, a Bosnjacima je islo najvise u prilog jer vi pokrivali 44% BIH i ostalo bi stotine hiljada ljudi rasljeeni od Bijeljine pa preko Zvornika i citavog Podrinja do Foce, da ne pricam o Doboju,Prijedoru itd.
Skini zloconca i skidaj sve refom dok se ne uredi drzava.Republika BIH bez entiteta.Entitet je nastai na zlu i genocidu.
@...243 Kojih ustavnih prava? Sta umisljas? Po Ustavu ste bili konstitutivni narod, kao i Bosnjaci i Hrvati, da niste nacionalna manjina u BiH, ali to ne znaci da vas se sve moralo posebno pitati. Kao sto se nije pitalo, ni na desetinama referenduma prije onog 1992
ja i?
Eto ako je on kriv hapsite ga Ma samo lajete
Yebo vas više Dodo i čitava genocidna šumska pa yebu vas evo ima 30 godina šta fali još malo.
Ako ćemo o krivcima onda su to oni koji su sklepali ovaj nakaradni Daytonski ustav i oni koji su ga potpisali. Svima je 1995 trebalo biti jasno da Srbi neće pristat ni na kakav kompromis u smislu jačanja i normalizacije države BiH.
Treba ih pobiti i mirna Bosna
Sve na dodika a najveci je krivac onaj krivozvaljavi kaligula konstitutivna vllasina
Zašto se Dubre ne Hapsi , ne da koči put meni tebi i tri generacije unaprijed. Treba mu sve ukradeno uzeti i vratit Dubre na pijacu iza tezge da kupus prodaje . Posolio se previše