Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed Alagic je heroj.Recite vi tamo Dodicku i njihovima se obracajte nas pustite na miru!Sjecamo se mi ko je sta bio bez vas Bogu hvala!
Oni docekuju natanjahua u usa sa aplauzom, nekom oni pridike daju, ma vozdrw vidjeli smo sta ste vi
Kakav su odvratni licemjeri ovi Ameri. Nama sole pamet i kritikuju nas sa odavanje počast gen. Mehmdu Alagicu koji je optužen a ne osuđun za ratne zločine a dok Amerima u parlamentu drzi govor djecoubica Netanyahu koji optuzen za ratne zločine pred internacionalnom suda i za kojim je sud raspisao potjernicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sa mjesta gdje je podignut križ iznad Mostara ne samo da je srušen Stari Most nego su masakrirani civili grada Mostara od strane HVO i HV. Da li Americka ambasada treba da osudi podizanje toga spomenika.
Most su srušili Bošnjaci po dokumentiranoj naredbi Arifa Pašalića. Razlog: nakon što su ga ozbiljno oštetitili prvo Srbi, a poslije Hrvati, postojala je opasnost da padne sam od sebe preko noći, a to onda ne bi bio dovoljan propagandni učinak protiv Hrvata. Isto tako Haški sud je presudio da je most bio legitiman vojni cilj jer su ga Bošnjaci koristilil u ratne svrhe.
Za likove koji cuvaju Izrael i Nataynahua, previse palamudite drugima koga ce smatrati herojima. Nasi generali koji su vodili OSLOBODILACKI rat, jer smo NAPADNUTI, su svi redom HEROJI. A pogotovo MEHMED ALAGIC
Bosne da prije Može i sa praljkovačom.
Bosansko Hercegovačkom heroju rahmet dusi .
Heroj koji je branio Bosnu i Hercegovinu i koji je umro zbog nepravde koja mu je nanesena je zaslužio podizanje spomen obilježje.A vi amerikanci ste, nadam se na strani pravednih .
Pravo kaže svako je nevin sok se ne dokaze suprotno. Ali hajde ti objasni to Amerima koju u Gvatanomu( van granica svoje države) drže ljude zatvorene godinama bez optužnice a kamoli šta drugog.
Rumenko je na vrijeme osluhnuo situaciju i odustao od dolaska na otvorenje spomenika, iako je ranije obecao dolazak. Jadnoo
Priredbi, dajte nam priredbi. Toga nama treba.
pa i protiv Tuđmana je haški tribunal podigao optužnicu ali je nije dočekao.pa mu opet dižu spomenike.šta reći?
SAD ambasada je mogla bez ove blamaže. Zar ne?
Meni to da su rekli, ja bi im ....
Rahmet generalovoj duši. Umro je za svoju Bosnu, tačnije njegovo srce nije izdržalo ili bolje reći podnijelo izdaj.
Steta sto uvazeni General nije ziv, jer bi sigurno bio oslobodjen, obzirom na cast i naredbe u kojima je uvijek naglasavao Zenevsku konvenciju
https://youtu.be/PAaI4FhWUws?si=npoZp31PSt13XeRz Evo nek se školuju malo nepismeni ambasadori. Treba ustati kad se izgovara ime Mehmed Alagić. Nek ti je vječni rahmet Generale. El fatiha!
podignuta optuznica koja nikada nije procesuirana. znaci nikada se nije dokazalo da je on ratni zlocinac.
Draga Ameriko da nije bilo Mehmeda Alagića nebi mi imali gdje da stavimo bilokoji spomenik, osim možda negdje u Kanadi malu bistu u nekom kulturnom domu.
Long live Iran