Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ostala da prespava, ali mu nije dopustila diranje grudi!?
Znaci ako hoces da prespavas moras se yebat za uzvrat? Da je neki momak prespavao jel bi se ocekivalo od njega da mu popusi il? Sve vas istrijebiti treba po kratkom postupku
Šta smo mi sebi dopustili da nam bjelosvijetski ološ radi o glavi
nije neki onamo olos, vec americki olos...
tipičan Incel
Ostala da prespava kod njega a on je uuznemiravo.belaj,
nema buraz kad kaze nema sise nema ne moze na silu grebi ga
Raspad sistema
I onda se cudimo sto ne reaguju na ANTIUSTAVNO I ANTIDEJTONSKO DJELOVANJE, ljudima se ebe, oni partijaju
perv
Redakcijo klixa: Nije on major vec glavni podoficir. Njegov cin u americkoj vojsci odgovara cinu zastavnika u npr OSBIH i to je podoficirski cin a major je 4 po redu oficirski cin: potporucnik - porucnik - kapetan -major
Razocarala se, los bio u krevetu.
Radio sam u Butmiru i nagledao sam se 'poštenih' žena koje tamo rade.Da ti se zgadi ženski rod,šta sve rade i šta su sve u stanju da urade za bolje radno mjesto.
Stvari o kojima se ne pise puno a zasluzuju paznju. Zapita se covjek koliko jos toga ima gdje zrvte ne smiju da progovore.
lik uopće nije MAJOR, prije nego napišete tekst provjerite bar ono najosnovnije
Sav bjelosvjetski ološ se sjatio u NATO, Legiju stranaca, Wagner i slične formacije. Vidite mu nabrekle glave, samo što ne pukne od PTSPa, alkohola i " pobune hormona " Propao čovjek načisto, bez obzira što je jeftino prošao kroz silne optužbe.
Takvi "prestupa" je bilo koliko hocete po svim bazama. Vesna u bazi Kalesija. Cak se oficir i podoficir potukli radi nje. Baza u Dubravama kod Tuzle...poznata bila prevodilica sa Husina koja se vodala sa oficirima, cak i dijete dovodila u bazu. U Samcu djevojka sto je radila u kaficu...redovno je obezbjedjenje hvatalo sa spustenim gacama u bunkeru. Toga je bilo masovno. Djevojke su bile kao pustene s lanca.
Prije nekih desetak godina u Podgorici,sobarica je prijavila da je silovana od strane gosta hotela,za kojeg ce se ispostaviti da je americki vojnik koji je dosao sa NATO trupama.Slucaj skroz zataskan.Sta su tek po Iraku radili i niko im nista ne moze.
Likovi zigu mi očekujemo da EUFOR reaguje kad treba pffff