Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vade Ameri.
Entitet malo jaci od mjesne zajednice
uskoro ih kupuje Senad Džambic
Pa zar ovaj lik zasuzuje vas odgovor.
On je kišobran nosao po jevrejskom groblju u ratu i napadima na Sarajevo.Sta on ima da tumači dejtonski sporazum koji se odnosi na Bosnu i Hercegovinu. On u Srbiji neka rješava probleme kojih je na pretek.Mani se bolan vucicu Bosne i Hercegovine.Kako te nije stid.
ne ulazeći u imovinu i kome pripada ali uopštenon SRAMOTA je šta si Ameri dozvole da izjave pored Daytona i ustava BiH. nakon kabadahije se ponašaju i ovdje i u Ukrajini i u Gazi i svuda. Nakon ovakvih besramnih izjava a bolje da su ćutali sve više razumijem Rusiju i Ruse i njihov položaj a Ameri su svuda u svijetu pokazali svoje lice vršeći teror i ubijajući kolateralne žrtve
A gdje to pise?
Javite Vucicu da entiteti pripadaju drzavi Bosni i Hercegovini, tj. da je BiH vlasnik entiteta.
E jesu i odgovorili ,ovo je blamaža teška. bmBolje da ništa nisu govorili. Ne prolazi to više nigde.
“Gdje to piše da državna imovina pripada Državi”? Reče snajperista i osta živ! Pa ne piše nigdje već se podrazumjeva da državna imovina pripada Državi jer samo ime to govori! Btw gdje to piše da vučićev auto pripada vučiću?! Pa kome će?
Sad treba očekivati novo pitanje Vučića na koje US Ambasada u BiH ovaj put sigurno neće imati odgovor......koja bijeda. Bavi se svojom zemljom, teritorijom i ljudima, a ne tuđim. Prošle su 90-te, nema JNA, nema jake Rusije, propala je prilika za osvajanjima, sad možeš samo gubiti
Nije Aca Parizer čovjek od logike. To ne pali u paralelnom dunjaluku.
cr-pi nasttali 1818. Njihova teritorija je Smederevački Sandžak, od Užica do Beograda, bez Vojvodine i Sandžaka koji je bio Bosna oduvijek do 1912.
Dokle god narod podrzava Vucica, ne treba da brinemo.
Dejtonski sporazum je temelj mira u BiH, i ne dopustimo da ga iskrivljavaju pojedinci izvan regije. Imovina pripada entitetima, a Vučićeva odlučnost u odbrani srpskih interesa to jasno pokazuje.
Srbija stoji uz Vučića u borbi za poštivanje Dejtonskog sporazuma i prava entiteta. Američka ambasada u BiH ne može ignorirati činjenice: imovina pripada entitetima, ne centralnoj vlasti.
a kome pripadaju entiteti?
O Srbiji uvek odlucuju oni koji nemaju ni kakve veze sa nasom zemljom. E pa nece moci!
Vučićeva upornost u odbrani srpskih interesa je ključna u trenutku kada se Dejtonski sporazum pokušava izvrtati. Imovina pripada entitetima, a ne centralnoj vlasti. To su činjenice, ne subjektivna mišljenja.