Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropi da je zaista stalo do BiH i da ih je zaista strah ruskog uticaja odavno bi se riješili problema RSa. Ovako ni tamo ni vamo, prodaju maglu godinama samo da bi osporili i onemogućili postojanje i funkcionisanje većinski muslimanske države.
Ne vole ni Bošnjake pretjerano zato.
Mi smo na klackalici vec 30 godina
Upravo tako.Kamol puste sreće da smo svoji umjesto na toj klackalici.Debelo se vara ko misli da nam je neko prijatelj,svako gleda svoj interes.
Da neki iz EU nisu forsirali etnicko ispred gradanskog sad bi bila mirna Bosna. Ovako se ne remeti mir samo u BiH nego u cijelom regionu pa i u samoj EU. EU parlamentarci su zbog par poglavica neke tajkunske familije ugrozili mir i prosperitet EU.
Kakvu ludjacku kosulju nama oblace ovi Evropljani to je strasno. Apsolutba vecina stanovnika BiH je za EU, tu ukljucijem i Srbe iz RS. Vecina (Bosnjaci i Hrvati) su za NATO. Stvar je vrlo prosta, tacno se vidi ko koci sve procese, zasto kaznjavati BiH i sve u njoj...
Kao prvo, nije rat izbio zbog etničke netrpeljivosti već zbog agresije susjeda što je dokazano na međunarodnim sudovima. Za početak priče, stvari postaviti na svoje mjesto .
Onda su mene komšije proganjale i policija dolazila svako malo da traži radio stanicu jer sam agresor.
Realan i dobar članak!
Nije bio etnički sukob već agresija i uzp,to su dokazali međunarodni sudovi.Nije se valjda Dragan Vikić,pok. Jovo Divjak i drugi pripadnici AR BiH borili za Bošnjakistan.Druga je stvar što je neko sa treće strane htio to iskoristiti. Trojku kao građanske stranke smo birali da to ispravlja međutim oni zasjeli u etničku fotelju i to zaboravili.
Dakle ozvanicit ce se podjela BiH?
20% Bosnjaka je za rusiju i 100% Bisanski srba, dok konstitutivnih hrvata samo covicevci mali je broj a u stvari ne znaju ni oni sta hoce. Tako da sa ovom brojkom ispada vecina ze rusiju BiH naroda u njoj.
Trojaneri sa Čovićem vuku ka Rusiji.
Bosanci i Hercegovci nevjeruju više u EU.
Putin ima svakako Srbe na svojoj strani da kojim slučajem podrži cjelovitost i nezavisnost BiH a manje da podržava tzv rs imao bi i 90 % Bošnjaka na svojoj strani.
E jesu nasli ovi iz Euronewsa koga ce pitati, Isaka :D
Mi smo na klackalici između nigdje i ništa.
Ne zna covjek kud bi, niti ovi valjaju a ni Rusi nisu nista bolji..