Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Docekala ga ona sto kristi. Ovom liku treba zabraniti ulazak u BIH. Zbog velicanja HB i podrsku Covicu u cilju komadanja BIH.
Čuj HercegGovna
šta hoće ovaj pas.gdje je šmit.
Ili cete postovati Suverenitet I BiH Suverena- Zakonodavca (Instituciju Nacionalni Parlament BiH), ćija se Nacionalna zastava viori na East River u UN, I ciji je Nacionalni interest natkrovljujuci, iznad Etnickig, ili cete nestati iz BiH. BAs hajducka politika nema perspektivu.
Po 500-ti put Šćepina tiskovina i Klix nas obavještavaju da je BiH dobila još 11 km autoputa. Zašto ne napišu da je taj autoput zameo kulturnohistorijski biser Počitelj, da je u gradnji istog od 12 inženjera bilo 11 Hrvata, da je sav protokol otvaranja (od muzičkog permormansa do prisutnih političara) bio kao da je građen hrvatskim parama a ne bh. novcem. Sve u svemu nigdje ništa oko tog mosta ne miriše na BiH, osim propaagande u nekim bh glasilima. 4 3
Meni se ne čini da on dolazi u posjetu BiH, nego stranci HDZ.
ako je Erdoganu bio dozvoljen predizborni skup i ako je bio tretiran bolje od JBT za vrijeme Juge (i cak bio pozvan na svadbu predsjednika kalifata) onda naravno da treba i Plenkovic da bude docekan otvorenih ruku. Ako nista govore isti jezik.
Ovi samoproglaseni tzv multietniĆari prednjače u iskazivanju animoziteta prema drugima.
Po 500-ti put Šćepina tiskovina i Klix nas obavještavaju da je BiH dobila još 11 km autoputa. Zašto ne napišu da je taj autoput zameo kulturnohistorijski biser Počitelj, da je u gradnji istog od 12 inženjera bilo 11 Hrvata, da je sav protokol otvaranja (od muzičkog permormansa do prisutnih političara) bio kao da je građen hrvatskim parama a ne bh. novcem. Sve u svemu nigdje ništa oko tog mosta ne miriše na BiH, osim propaagande u nekim bh glasilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitan ko lanjski snijeg
Hocel ambasador Marfij i VP prisustvovati ovom HDZ cirkusu?
Nesto ne mogu da se sjetim jeli Komsic zabranio gradnju ovoga mosta kao sto je zabranio gradnju Peljeskog.
Dolazi u Sarajevo da malo ojaca poziciju Niksica i Trojke, koje narod ionako smatta izda jnicima
Jadan je to premijer
Dobro došli mili gosti j...... vas od radosti
ne moras dolaziti daleko ti kuca bila i sve ti se vratilo sto ti mislis BH narodu
Gdje si čuo da je ista loše rekao o BH narodu?
pa i ne dolazi vama haaha
Neće obići ništa što je bosanskohercegovačko?
kako, sve je to bosanskohercegovačko po ZAVNOBIH-u