Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U početku je dobro i zamišljeno, ali je poslije previše toga udrobio da postane neukusno.
Kič paradica
Vidim po komentarims 99% u glavi zrno riže
Dešava se i najboljim
"Velike poplave koje su zuahvatile ovih dana brojna podrulčja" Jel' imate AI da vam provjeri kako pišete?
Gdje su sultani nasi sto ih dizemo u nebesa petsto godina ? Hoce li slati selame i hurme ko nekim jadnicima zna li se sta ? Hoces li Bosno otvorit oci vise da vidis ko su ti prijatelji a ko ne?
Ovo je močvarno tlo uvijek bilo. Ne preporučujem posjetu ovom parku ako vjerujete u jednog Boga.
Turizam nije čas historije. To nedavno emancipirani Bošnjo koji pati od Dunning-Krugera već generacijama nikako da shvati. Turizam su bajke, fantazije, izmišljotine, i sve što turista voli da čuje. A ne neke šture istine, datume, i ubjeđivanja-nabjeđivanja historičara, šta je tačno bilo, a šta nije. Dok je takvog mentalnog sklopa, Međugorje će skidati kajmak turizma u BiH, a i RS gradi totalno novi kulturološki identitet. Sretno!
https://activehistory.ca/blog/2019/01/17/history-in-tourism-doesnt-have-to-be-boring/
Ali ovo su kao neke piramide. Materija. Međugorje i Ajvatovica je nešto duhovno, koje ne treba nikom dokazivati. Dovoljno je vjerovati u to i slijediti kult. Ali opet nemam ništa protiv koncepta kao park za rekreaciju.
A negativni joni, bakra i i cuda...?
Strah me je da se i "Piramida" ne sruči ljudima na kuće. Tek sad se vidi koliko je bilo pogrešno sjeći šumu i raskopati brdo.
Ako krene majka priroda da nam vraca i naplacuje sve sto su ljudi cackali bogami smo jbali jeza.
Ma sve izmislio, cuj brdo piramida
Ni P od piramide ovdje nema,ubleha živa.Ali eto,turizam ko turizam,valja nešto uvaljati svijetu.Tipično ono naše,pa hajd.
A hrpa zeljeza u Parizu????? E razlika je u takvim ko tim odvratnim, zavidnim, ne izgradjenim licnostima, a francuzi se kunu u toranj i hrpu serait!!!!!
Haj ne njake, svak uvaljuje turistima sta stigne jedino mi pljujemo po svom, eto nek gospa u medjugorju postoji pa opet milione uzimaju na toj prici
Semir Osmanagić je za Visoko uradio isto kao ovaj sa kamenolomom. Iskopava i prekopava zemlju da dolaze glupost koja ne postoji. Uništio je već jedan zasticen sredovnjekovni grad.
Ne lupetaj
PREPUN SATANIZMA
Ni ja ne preporučujem da dolazite u ovaj park.
Dobro je pa nema kuca i naselja,teren ce se osusiti
Ovaj o teniskim terenima a citave porodice poginule u poplavama e moj Semire
Nisu ga zvali da bude komentator, naravno da ce komentarisati svoje. Ne znam kad ste postali toliko maliciozni. Tuzno.