Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastaviti sa hapšenjem !
Aljosa, kao ministar Federalnog MUP kojeg je Arijana direktno prozvala da je kriv za istragu u krivom smjeru, sad ga Arijana nikako ne spominje kako je presao kod Dine u Nip. Zasto je tragedija porodice Memic politicki obojena???I zasto politicke HIJENE koriste tragediju porodice Memic za politicke obracune???
Hapšenje nije kazna, nego obezbeđivanje prisustva uhapšenog u sudnici. U tom smislu ne razumem zašto Bošnjaci večito traže hapšenja - neškolovani i neupućeni u osnovne stvari, valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
juce punjava u hrasnom bila i vi ste odma uhapsili pocinioca i to bez kamera a ovdje znc citava aleja prekivena kamerama i vi vec pet godina ne mozete naci ubicu
Sve se moze kad se hoce. Kad se nece, dzaba ti je sve. Nadam se da ce ova porodica docekati pravdu.
Naprijed djevojko!
Ma Alisina familija je umjesana u ovo ocigledno. Samo jako u daljnoj borbi ubica mora pasti! Svaka cast na hrabrosti i upornosti.
Ovo je zalosno i kad kazu vjeruj u pravdu i sistem .Ne poduzimaj nista ti na svoju ruku ima policija,sud i kad ovo vidim skontam da mi nemamo nista.Ni policije ni suda fuj fuj fuj sta nam uradise SDA mafija.
Bez funkcionalnosti TUŽILAŠTVA nema države. Tužilaštvo je stub svake države. Potkovani van
sveska?
Sve na vidjelo a onda hapsiti sve do jednog. Puna podrška porodici Memić. Gazi mutave Mutape.
Na ovim portalima dominiraju crne vijesti, ode ljudima mentalno zdravlje a da nisu ni svjesni. Zato se treba iskljucit i uzivat zivot.
Kao sestra Alise Mutap slikati se po aerodromu i slušati Grand!
raspada se sda ko yuga 91
zemlja čuda je uređena država za zemlju sda mafije i balinluka
Citav Ilidzanski MUP pohapsiti , vidjtecete kako ce propjevati.
Ko o čemu - Bošnjak o hapšenju. Pa ko će da propeva ako ima dogovor sa tužiocem ili sudijom, budaletino?
Ukoliko si srpski državljanin sa srpskom vozačkom dozvolom i prebivalištem u Srbiji i prođeš na crveno svetlo u Beogradu, nije bilo sudara srećom i niko nije nastradao, ali te zaustavi policija - šta će biti? Ne mogu da ti naplate kaznu na licu mesta. Policija će ti napisati kaznu i dobićeš poziv od sudije za prekršaje. Ako se ne odazoveš, dolazi ti patrola na adresu da te podseti, pa ako se opet praviš lud - uhapsiće te i odneti kod sudije.
A šta se dešava ako si stranac u autu sa stranim tablicama koji je u Beogradu prošao na crveno svetlo? Ne mogu da ti pišu kaznu, nemaš adresu u Srbiji. Ako si voljan da sarađuješ i normalan (nisi pijan), džentlmenski će ti ponuditi da te isprate do dežurnog sudije za prekršaje koji će odmah započeti suđenje. Ako jedeš govna - uhapsiće te i odneti te kod dežurnog sudije za prekršaje. Poenta? Hapšenje nije cilj, nego sredstvo.
Hapšenje nije kazna, nego obezbeđivanje prisustva uhapšenog u sudnici. U tom smislu ne razumem zašto Bošnjaci večito traže hapšenja - neškolovani i neupućeni u osnovne stvari, valjda. Vi se ložite na Rambo poze SIPA komandosa - a ne zna se ko je više korumpiran, da li tužilac ili sudija. Poplava, a pokušavate vodu da skupite džezvom koja ima rupe.
ma ovo je kraj ere sda...
covjece ovo je neko bas jak upetljao prste
Prvi do bakira
Ipak je socijalizam bio 100 godina ispred ove demokra ti i ja. Za sat bi u onom sistemu imali napismeno izjavu Alise i nebi ni dobila amneziju u onom sistemu.