Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U hrvatskoj ne smiješ imati mišljenje. Za to su zaduženi Milanović i Plemki
Ne vrijedi to dovikivanje... Znaju oni dobro šta to znači ali kada je u pitanju BiH nikakve presude ne vrijede ni UZP ni Genocid ...Pozovite Schmidta i pitajte ga da li je on poslan u BiH ili Hrvatsku? Zašto sve radi na račun BiH kršeći Dayton koji bi trebao biti okvir! Ne vrijedi tako preko portala da se dovikujete!!!
kako bi rekli, povjest se ponavlja, jednom na račun nas Hrvata a evo jednom i na račun Bošnjaka, za Srbe neznam, ispade da su oni najbolje prošli a šta se sve izdešavalo.
Tuzno je da samo Arnaud ima misljenje o ovome, a ostali sute kao zaliveni... Apartheid je ok?
I on ozenjen Hrvaticom.
Ajde trojaneru ne kako, pomalo se javis kad treba pametovat. hdz je u vlasti sa tvojom strankom u BIH
Šta su ako su uopšte nešto i rekli na izjavu ovog koji još uvjek hoće da podjeli BiH
Ili ce svi imati ista prava, ili niko nece imati prava... Ako ce svi imati ista prava, onda ce ona biti zato sto su ljudi, a ne Hrvati, Srbi ili Bosnjaci. Pristup koji zastupaju komsije i susjedi je toliko lud i smijesan da im to Zapad ni Istok nije mogao, valjda od sramote, dati. Ostaju im samo jos izdajice ove zemlje iz reda Bosnjaka, za koje je to, mada protiv zakona, ipak "imperativ", jer se osladila fotelja...
Kad ce MuP pretrest kucu emrine porodice ? barem nesto uradite
Meni suza krenula.
Uglavnom ovi koji su za graDŽansku nebi Hrvatima dali ništa a onda im čudno što Hrvati traže svoje! Dodik trlja ruke jer zna dok mi uvaljujemo Hrvatima nemamo saveznika. Srbi ionako neće sa nama pa mi nije jasno zašto od Hrvata pravimo neprijatelja.
Stp reci za Kloe ba koji ne zeli objaviri istinite podatke vec ako kazemo da je hdz osudjen za uzp odmah je to govor mrznje
Prije svecanog otvaranja mosta, sastali su se visoki predsavnik i hrvatski premijer. Onda smo culi izjavu hrvatskog premijera. Nije moguce da se prije te izjave, premijer Plenkovic i visoki predstavnik nisu ponovno dotakli te teme oko izbornog zakona. Zato vjerujem, sve se radi da se pozicija Bosnjaka sto vise marginalizuje. Zasto bi se inace vec godinama sutjelo na sve sto rade Covic i Dodik. Jedino je Bakir bio smetnja i to je u redu, ali ovoj dvojici niko nista ne moze ili nece.
Dijana16, valja ih zrpiti još 2 god, valjda ne unište skroz BiH. Okrenimo se svi DF, koji je izgleda jedina patriotska i poštena atranka.
plenkovic rusillac bih
Vidi gargamela nije ga dugo bilo
Ovaj strucnjak presude europskih sudova koristi za citanje bukvice premijeru RH!?! Zasto ne vrsi pritisak na vlast u BiH da se implementiraju kada je toliko protiv diskriminacije! Pa neka krene!
ovaj je pismen covjek a PL.. znamo sta prica izopacene price