Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas smo zamahnuli hahaha
Mozda smo ga mahnuli, ali zamahnuli nismo sigurno
Ovi pristupni pregovori su velika praonica novca poreskih obveznika u EU, od koje nama ostaju mrvice, a najveci dio se dijeli izmedju onih koji dodjeljuju sredstva i onih koji prikazuju njihov utrosak.
Zamah hahaha i ova se bunika najela
ko je onda snažan protivnik da BiH bude članica EU?
Draga Alma jel te Konaković da nam PREDIZBORNO SUPLJIRAS, kao da smo NEPISMENI! Ajd ODMORI sa POPULIZMOM I FLOSKULAMA zajedno sa Konakovicem koji je izjavljivao FLOSKULE da BiH moze do 2030 uci u EU. Crna Gora je u FAZI OTVORENIH PREGOVORA od 2012.god za ulazak u EU, jos nije ispunila uslove da uđe u EU. UPOREDITE političke prilike i uređenje Crne Gore i BiH!
Almice dušo zašto nas lažeš i stavljaš se na stranu naših političara i tako nam još i vrijedjaš inteligenciju!
Kuku nama ako izgubimo ovakav zamah. Zamah zlata vrijedan
hahahahahaha koga ova laze
Valjda europejskom.
Znali se sta jel i ona vjezba gadjanje
Vratices ti u Bosnu
Kakav evropski put? Treba reći kako jest - Federacija BiH bi rado u EU, ali političari se ne bi odrekli privilegija i korupcije, dok RS uz sve navedeno čini velike napore da BiH ne bude nikad dio EU. Ne treba nikome ovo "šminkanje" stanja, poštovana ministrice, ako stvarno želite dobro ovoj zemlji, nazovite stvari pravim imenom i imenujte kočničare procesa. Diplomatske fraze više nikoga ne interesuju.
zbario je Bunoza pa ovako šupljira......
O cemu ova priča, nikada gora situacija, a ona o nekom zamahu prica....
Gledaj Alma, mi od tebe ocekujemo glasove bosnjaka u Austriji, ako pobijedimo ti ces biti ministrica.. Boli tebe Alma briga za EU, tebi je do love
A šta če nam reč kad smo pametnice
biće prije uhvatio nas propuh.
Ovi pristupni pregovori su velika praonica novca poreskih obveznika u EU, od koje nama ostaju mrvice, a najveci dio se dijeli izmedju onih koji dodjeljuju sredstva i onih koji prikazuju njihov utrosak.