Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je jevrej, i da je njihov vjerski obicaj takav, nikakav problem ne bi bio i to je cinjenica. Unaprijed je najavio da se nece rukovati i opet su ga poslali, znali su sta ce se desiti. Namjerno iscenirano od hrvatskih kadrova OSBIH
Da ne spominjem da je normalno bilo ne rukovati se tokom korone, kad su nam nametnuli da zbog obicne gripe budemo dvije godine zatvoreni u kuci. Tad nije smetalo da se pokrivenim licem i kapuljacom udje u banku, a hidzab jeste. U biti radi se o islamofobiji.
Nema kraja našem brukanju
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Gdje pise u Kuranu da se ne mogu rukovati? I'll wait...
Ne pise u Kuranu vec u Hadisima, a u Kuranu ti eksplicitno pise da se Hadisi moraju postovati i pratiti
po islamu se prate Kuran i hadisi, a hadisi zabranjuju osim ako ti je zena mahrem, shodno tome suti i ne pravi se pametan kad nisi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma dok ne bude snimak ne vjerujem niko nista pisite sta hocete
U BiH nikad nisu postojali takvi obicaji. Ovo je uticaj raznih stranih propagandi koje si dosle sa svih strana i ideoloski zatrovale domace stanovnistvo
zamisli d e b i l a
Upravo zbog ovog bi se srbi i hrvati trebali odvojit od trećih...
Građanska Bošnjačka BiH.
More se uzbuditi
Musliman se ne rukuje sa zenama koje mu nisu mahremi. Zamisli ta Austrijanka treba da se rukuje sa stotinu muskaraca i nadje se njih nekoliko koji pri rukovanju sa njom sa srednjim prstom pocne je trljati po dlanu.
Nije htio iz postovanja!
Kako klix.hr/klix.sr dizu na SENZACIJU vijest. Nebi rekao da na ceremoniji na bini pred 200 ljudi odbio rukovat a ono u vijestima momak NIJE BIO PRISUTAN ceremoniji nikako.
U holivudu mnogi glumci neće da se rukuju sa ženama kao Tom Cruise i Keanu Reeves. Zašto je ovo čudno? Neće tip da dira ruku tuđe žene iz poštovanja prema njoj i njenom mužu.
TENKRE!
Pojedini u komentarima pisu da se Reis Kavazovic rukuje zenama, Reis Kavazovic nema pojma sta znaci biti musliman. Muhamed s.a.v.s se nije rukovao sa zenama.
Svaka cast, vlastita uvjerenja se ne gaze ni zbog koga.
Svjetski a nase ...majko draga...sta mi sve uzgajamo u nasoj mahali zvanoj BiH
Ovo su bili snovi i želje dede Alije