Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nam je kriv kad ne možemo dovesti Rammstein na koji ljudi hladno plate 100 eura da gledaju, grad samo profitira, a ne mora plaćati ovim seljačkim zvijezdama za proslave.
Pa samo je onaj Dzenan Loncarrvic uzeo 100 000 maraka nasih nbudzetskih novaca za svoja 2 -3 koncertica u Sarajevu, Konjicu i Mostaru
A sta reci za Sarajevo? Potroseni vagoni para na kocerte, feste, festivale, muzicke veceri itd i da niko ziv ne postavi pitanje, koliko je novca potroseno, zasto i dali je to previse? Tacno nevjerovatno kolika je pasivnost naroda, a novac nas, narodni, iz naseg budzeta.
Pve koncerte i dočeke nove godine treba samo angažovati one koji će to besplatno održati a pare preusmjeriti u liječenje oboljelih. Kad budemo toliko bogati da više ne sakupljamo za liječenja onda plaćajte kojekakve Severine i ostale ljedro.
Ostavi se ti Severine. Ovdje je riječ o koncertima u Banja Luci. Tamo Severina ne pjeva.