Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO VAM JE VOJA OBEZBEDIO
Nikada ovdje se ne ide kontra "pobjednika"... Iluzija...
i kad me neko pita jesam li glasao... ovce
Hahahaha hahahah, cuj pokradeni a mijenjali svoje Biračke odbore u BL za FBiH hahaah
lazu da su glasali SDP pa pokusavaju nesto sad .
Vojinovi botovi iz Banja Luke, su frustrirani jer im Šobot nije pobijedio za gradonačelnika. Međutim, banjalučki SDP nije ni pretendirao na vlast u takovazvnoj rs. Od tamo su nam Vojina poslali da može sebi Arteona kupiti u Vladi FBiH, kojeg su platili bošnjački poreski obveznici, jer znamo da u Međugorju nema fiskalne kase pa se nema ni čime prikupiti porez.
Naravno i prošli su bili pokradeni uz podršku stranaca.
Da imamo 100 Kamera na jednom birackom mjestu, 100 Posmatraca, 100 skenera i najmoderniju opremu, sve to ne vrijedi jer kod nas se glasovi broje prije glasanja
Ovi su pred izbore najavljivali 6000 glasova glat, na kraju dobili 100-200.