Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bečareviću , nismo te čuli da si se oglasio po pitanju berilo , memić , skaka , seka , fadil , bakir i propala revizija , asim , zukić , osmica , tunel hranjen , treba jedna knjiga da se nabroje ovi neimari.
https://almirbecarevic.wordpress.com/tag/bh-gas/
Tunel hranjen zaustavljen dolaskom trojanaca, Seka izvadila UKCS iz duga od 100 miliona sad ga trojanci ponovno za pola godine hvalili 100 miliona, Bakir zlatne kašike vreće zlata sve dokazana laž iz kuhinje Nenada Adzifejzovica i Radojiice Fahrudina, reviziju spriječio Čović i Ivanić, a Asim I Berilo treba da odgovaraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eto vidi, da oni nisu na vlasti ti neki drugi bi to kao spriječili. Koje gluposti. Kad nemaš ništa pametno za kazati, predložiti ili uraditi onda optužuješ drugog za sve i svašta. Kad si se već oglasio što nisi kazao kako bi ti to kao spriječio i zašto, uostalom. Palamudili i oko Pelješkog mosta bezveze.
Trojka i njena vlast jedino u ratu je bilo gore stanje od ovoga sad. Novalić im ostavio 800 miliona budžet i elektroprivredu sa 140 miliona dobiti oni sve potrošili i još nas zadužili milijardu kod MMF-a elektroprivreda u gubitku 300 miliona UKCS opet u dugu preko 100 miliona a oni kupuju najskuplja auta za svoje masne zadnjice. Možete još do izbora a onda spremite četkicu za zube i higijenski pribor jer vas čeka dugogodišnja robija.
Al realno šta ima da se pojavljuje Plenkovic na mostu koji je gradila Federacija ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakakvih gluposti pred ove izbore. Sarajevo zadnjih 30 godina zatrpano smecem, vode nestaje zadnjih 30 godina non stop, a što se tice ubojstava po gradu, na to niko nikad nije mogao uticati.
sda je zlo a ova trojka jos vece
Pogledajte Vucica saradjuje sa svima a ne ko vi neke tzv patriote samo vodite politiku sukoba i svadje sa svim.
Sutra će ga isti taj pleković i uzp srušit
OGLAS; Dajemo Državu za, funkcije, fotelje, upravne odbore, tuarege i sve što poželi Čovi. Nehljebovci iz trojke.
Nema tu spasa dok se narod ne digne i ne izvice ih za usi iz svojih udobnih fotelja. Jer ako im se pusti jos dve godine bosna vise nece postojati
Pa plenki im je sef
Okerić je primjer čovjeka koji se izobliči kad mu daš vlast
Mi uživamo biti kroatiše bičes
Nema mi na daleko bezveznije lika od ovog Bečarevića
Ni meni od okerića
Kanite se vise prepucavanja,ko je sta uradio,kome je sta namjesteno..sjedite vise i ujedinite se,a ne samo mrznju sirite.. Narodu pomozitd,vidite da tonemo
Covic je najozbiljniji politicar u BiH i regionu. Osim sto je osigurao jedinstvo u hrvatskom korpusu, sad ga SDP apsolutno opsluzuje, ostali u Trojci se mogu koprcati.
Za ove sto napadaju organizovano "trojance" objasnite mi ko htjede prodati, a ponistice se ugovor ako iko ima imalo mozga, zeničko odmaraliste za 5.24 m kod Omiša sa sastavom SDA i Zenicke inicijative od 22 vijecnika od ukupno 31?
Taman kada se razmišljam da dam S BiH glas ovaj se pojavi i sve pada u vodu. Zatvorite ga negdje do poslije izbora pa ga pustite
Plenkovic je premijer susjedne drzave i moze biti uvazen gost na nekoj svecanosti u BiH ali on ne moze otvarati most cije troskove izgradnje otplacuju stanovnici ove zemlje. Dali u slicnim okolnostima u Hrvatskoj premijer neke druge zemlje otvara mostove? Nekompetentnost i sklonost ponizavanju nase zemlje od strane Trojke je nevjerovatna! Fuj!