Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastanak ima svrhu i rezultat kao i gaće u porno filmovima.
Kojeg pravnog sistema? Najkorumpiranija institucija BiH je pravosudje
Bećirović traži rješenje od onih koji su napravili problem
E da mi je marka za svaki put kad je bosnjacki politicar trazio djelovanje od MZ u zadnjih 15 godina od kad pratim politiku.
Srdi mi na botove ovdje
...na jeftini parizer
Bećirović samo zamazuje oči Bošnjacima i uspavljuje ih, da ne vide kakve katastrofalne poteze povlači SDP. Njegova demagogija Bošnjacima ništa ne znači u ovim trenucima kad se država skoro pa raspada.
Kada nemaš nikavu viziju, onda jedino što ti preostaje jeste da plačeš visokom predstavniku. Tako funkcioniše bošnjačka politika od završetka rata pa do danas.
Ovo ima vaznost kao i razgovori ispred granapa sa pivom u ruci.