Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Becire imas i ti gafova, strasno! Ovdje snuzden u Srebrenici se valjas od smjeha ... Mislim, ne ide ...
Bravo tako je naprijed samo....
Srbi ce dozivjeti katarzu kada budu osjetili gnusanje i bijes prema genocidu i zlocincima umjesto licnog osjecaja krivice. Isto vazi i za druge dvije strane...
Nadamo se da neces lupati kao u Italiji i traziti nekakve rezolucije da nas priznaju opet
BEĆIR ZAKUCAVA NAJBOLJI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA U POSTRATNOJ BIH
hahaha u Srbiji panika, Vucic se unaprijed osjeca prozvanim, sad ce Ana da isprica kako mu je zivot ugrozen, Dacic svoju teoriju...A Becirovic samo glavni govornik. Velika Britanija i treba da se sjeca, isto kao i ostatak Evrope plus Amerika. Da nikad ne zaborave sta su dozvolili.
Glavni govornik ne zna engleski jezik
Pisar u beskrajnosti sve za populizam. Lik smislja rezolucije i mlataranje prazne slame. Srbija i Hrvatska rade konkretno.
Nemoj biti primitivan.
NACIONALNOG opet, a ne građanističkog, ne fundamentalističkog, nego NACIONALNOG, hey Bošnjaci
Bećire deder opet koju "lijepu"riječ o Vučiću i Srbiji pa da pjeni narednih dana
Govornika i čune