Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis se pokazao kao pravni drzavnik i patriota, za razliku od ostatka trojke koji su tesko razocarenje. Posebno Nasa stranka koja je izdala principe na kojima je zasnovana.
Za mene su patriote oni koji rade na ekonomiji a ne koji mlate istu pricu 30 godina a stojimo u mjestu i jedna smo od najnerazvijenih drzava svijeta.
Moj useru5604, koji su principi Nase Stranke? Daj nam objasni ! Ma da nisi to ti Muhamede? Ovaj Denise?
bravo momak, radis svoj posao samo nastavi tako
Nek se sastaju pa i Romi imaju svoje skupove zašto to ne bi mogli Srbi. Samo Bosna ostaje Bosna, sa svim Bosancima,Bošnjacima,Romima,Hrvatima,Srbima,Albancima,Crnogorcima,Slovencima,Mađarima,Makedoncima, i još puno drugih imigranata koji se nastaniše na ovu vosansku teritoriju
Ovo je isto kao kad te žena prevari i kaže da si ti kriv.
Baerbock i Zelebi su gotovi. Da ima neki obraz povulka bi se iz vlade i trazila nove izbore. Zeleni su nesto najgore sto de desilo Njemackoj. Nikad vise!
Ne žalim glasa ni sekunde. Svaki sljedeći će biti za tebe dokle god budeš ovako radio svoj posao (nadam se i bolje)
Kakav im je ovo diplomatski fijasko bio. Vucica je Dodik nadmudrio…naivan ko tele ispada s ovim saborom.
Bearbock nema pojma s kim se sastala hahaha
Koji god potez povuku corsokak, tako je kad zelis da budes ruska gubernija u sred Europe. Nece da moze!
Znate li vi onu staru taktiku, Zapad daje Lazne Nade zemljama koje su im od strateskog interesa dokle god narod zivi u nadi bit ce prijatelj tih sila, ucite malo sve ima na internetu danas :)
Dayton napadaju zadnjih 20 god
Rekla Srbima, okrenite se 360 stepeni 😁
Vec 30 godina ista prica. Stalno netko nekoga napada i ugrozava. Naravno, to je i najlaksa prica, jer ne zahtjeva nikakve dokaze, supljaka i neki light spin su savrseno dostatni. Ono sto je tesko je uciniti da nismo najjadnija zemlja Europe, da nam se djeca ne lijece humanitarnim pozivima, a sve iole pametno i obrazovano bjezi glavom bez obzira.
Većina nas je mislila da je Denis mlakonja koji je samo pisao pisma i koji nema pojma, međutim Denis ispade najbolji od kraja rata pa na ovamo. Bravo Denise!!!!
Ovo se nekad zvalo domaći izdajnik - cinkario komšiju kod Nijemaca... Protiv ovakvih se borili Valter i Sava Kovačević!
I šta? Zapad je zabrinut a oni rade svoje iz dana u dan, kao da vas nema. Ta zabrinutost zapada devedesetih Bošnjake je koštala 60.000 žrtava i genocid u Srebrenici. Pročitajte današnji intervju Milana Kučana - zapad je A. Izetbegovića i Bošnjake ostavio na cjedilu! Radite konkretne poteze.
Cudi me da se odazvao nisu dogovorili sastanak predstavnici Turske tome on daje prednost pravi SDP ovac
Gospodja i gospodin su nerelevantni političari, tako da njihovo mišljenje je nebitno.