Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bećire, pusti priču. Većina Bosanaca i Hercegovaca ne podržava SAD i EU. Ne više. Ne nakon Gaze.
Bravo Denise!
Rumeni je šega živa, ufuro se pravo, jao jao :-)
Bećire Napolje!!!
Veliki respekt za Denisa bravo
Ta ista Ukraina kao i Russija su ucestovali u agresije Bosne I Herzegovine.
Kako sad agresija, zar nismo u fazonu poštovanja haških presuda, ili to ne važi za Bećira?!
Ja znam patnju kroz koju sam ja prosao i moj narod. Hocu sebi malo da olaksam patnju dodjem skoro do kraja piste u ratu i Ukrajinci me hladno vrate. Ne jednom nego dva puta i trazili mi pare da me puste da predjem. Ne samo meni nego mnogima. Nisu se obazirali na moju patnju tako da se Bgm ni ja ne obazirem na njihovu ni pod razno.
Bogami zbog te tvoje patnje moraćemo Ukrajini uvesti sankcije nisi ti nama bilo ko!
Ovim potezom BiH rizikuje osvanuti na spisku Neprijateljskih zemalja Ruske Federacije,Drugi rizik je da će nam cijena plina biti viša za 300%,Treći rizik je da će naših 25.000 Državljana BiH koji borave I rade u Russiji biti podvrgnuti trostruko većim kontrolama,Četvrti rizik-Između Russije I BiH na snazi je 5.500 potpisanih ugovora. Vama puno hvala,ali meni I normalnim ljudima to ne treba!!! Ćao!!!! Samo naprijed u Kijev!!! Stav Sarajeva! Bećiroviću kupi kofere!
pst g e n o c i d a s
A kad su nama to Rusi bili prijatelji? Prijatelji nasih neprijatelja....
Nakon što se jučer zadužila za 20 miliona KM, Federacija već ide u novo zaduženje i to za još 30 miliona maraka.
necete na vlast SDFA, pored svih vasih lazi
VF BiH potrošila 1,6 mil za Nerminov Tuareg i auta njegovih pajtosa , koliko je vatrogasnih vozila mogla da kupi?
Ovo je beztezinsko iznosenje cinjenica, gdje se ciljano ne navodi i ko je pocinio agresiju na Bosnu i Hercegovinu jer mu to ne dozvoljava mentor ambasador Marfij. Mora se jasno istaci, vec kada Denis to istice na ovakvim skupovima, da je Bosna zrtva agresije pocinjene od strane Zrbije, Hrvatske i Crne Gore
Krim je Rusija zauvek, Bećirović je ovde ispao klovn
Krim rusija? Svaku noc gori po Krimu, a Krimski most pred rusenjem
Krim je srce Ukrajine!
Šta vi trojanci znate o agresiji???? Iako si bio vojni obveznik, nisi minuta proveo na liniji. Desert eri Forto, Čapare, Zvizdići,Damiri Nikšići su bili Minhen Bojna , Kojovići,Mijatovići,Čudićke, Magazinovići Beogradsko Kalimegdanski korpus . Niko od vas trojanaca tokom rata nije mi ut proveo na liniji. Vi pričate o Agresiji??? Pokrijte se i šutite...
U Bosni je bar bio sa svojim narodom.... Dovoljno
Realno ni alija nije bio naš!
Šta vi trojanci znate o agresiji???? Iako si bi vojni obveznik, nisi dana proveo na liniji. Desert eri Forto, Čapare, Zvizdići,Damiri Nikšići su bili Minhen Bojna , Kojovići,Mijatovići,Čudoćke, Magazzinovići Beogradsko kalimegdanski korpus . Niko od vas tokom rata nije mi ut proveo na liniji. Vi pričate o Agresiji???
A nek ti Bake zna sta je agresija....kupio donacije, krao od boraca a sada gradi hotele u shooping centre po drzavi....
Molim vas samo vi stašeU i poklonici UZP a nemojte o donacijama...
Gdje su hejteri što rekoše da Deni ne govori engleski?! Ha?!