Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je ove godine u top 10 na svijetu po izvoozu. #3 izvoz ik u Ukrajinu, Israel. Srbija izvozi i u Iran, Azerbaijan, Egipat. CRO i BiH takodjer izvoze preko Sebije u trece zemlje
Becarac uspjesno zaustavio nabavke naoruzanja BiH. Osobito zrakoplovstva, mornarice i WMD
Nema naročite utrke! Države moraju da imaju avione, helikoptere, opremu. Rumuni, Bugari, Mađari daleko više ulažu, jer imaju više novca! Grčku da ne pominjem... Srbija prilično radi na jačanju ekonomije. Bećirović ide okolo i žali se na Srbe što međusobno sarađuju.
vec su zaustavili kad si im ti rekao
Milanovic i Komsic dva SDP-eovca..... jesu li se barem pozdravili kao nekad 2012 godine?
Mi u toj utrci ne ucestvujemo svakako...