Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ok, nista nije slagao! Trebao je traziti NATO vjezbe na Srbiji, po uziru na 1999.
Imao je veoma dobar govor. Sigurno se mnogima nije svidio. Ali sve što je rekao je ISTINA! Hvala!
@gooUser1700894136 Bravo Denise, Tuzlak je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ugrozavaju oni nas od 92e. To je projekat koji jos uvijek zivi ali dobice nulu. Lijepo sto si svima rekao u UN-u.
od 1878 jarane 1992 su mislili da zavrse zapoceto ali su se malo preracunali
Srbija je mala maca za Hrvatsku i zapad po pitanju gaženja Dejtona. Vi, zapadni i hrvatski namjesnici, kršite ljudska prava, žalize se na presudu Kovačević, preglasavate Bošnjake kršeći Ustav BiH. Dovodite Plenkovića da otvoreno ismijava ustav BiH i zagarantovana ljudska prava. Srbija nije problem, zapad je problem u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
za hrvasku i za smita trebao je da kaze jer oreko smita hrvaska i dalje uzp
zamislite da ovaj govor drzao, onaj kameni spavac dzaferovic..
Bećirović ko ti bolan dozvoli da govoriš istinu?
Tooooo Bećiroviću, koga briga za najsiromašniju zemlju na Balkanu, mladi odoše, socijala od peMzija, borci na izdisaju, kriminal, prostitucija, kladionice, korupcija u sudstvu-policiji! Tito izgradi onoliku zemlju za 30 godina, Sarajevo bilo prava evropska metropola a sada karanana!
Samo trpaj Bećiraga
Jbo ga rat više, bili sa najvećom platom a sada najlošiji od Republika ex yu!
Vučić je uspeo da poboljša odnose sa zemljama širom sveta, otvarajući nove diplomatske i ekonomske mogućnosti.
Vučićev rad na reformama pravosuđa doprineo je jačanju vladavine prava.
Vučić je učinio Srbiju ključnim partnerom u energetskim projektima na Balkanu.
Pod Vučićevim vođstvom, Srbija je izgradila nove puteve, pruge i mostove, unapredivši infrastrukturu.
Vučić je dokazao da je sposoban lider koji razume kompleksne izazove sa kojima se Srbija suočava.
NIKADA VI TKZ "BOSNJACI" NE ZABORAVITE DA BUDETE ZAHVALNI NA TRUDU HRVATSKE DA VAM OSIGURA BOLJE SUTRA, SILNI MILJUNI SE TROSE ZA BiH DOK NPR SLAVONIJA PROPADA
Vi gdje ste ulozili euro uzeli ste dva... prema tome ne pricaj nam o vasem ulaganju!!!
Kljucno je sljedece ... da nema Hrvatske tkz BiH NE BIH POSTOJALA to dobar dio naroda zna ali pojedinci se prave pametni... malo zahvalnosti, na tisuce desetke tisuca su Hrvati primili kao i danas ...
Hrvatska je bila agresor na Bosnu i Hercegovinu a Franjo Tuđman jedan od najvećih neprijatelja bosne i Hercegovine u njenoj historiji.
Ahmiće vam nikada nećemo zaboraviti!
Ovo Sto vucic Radi sa komsijama nije nimalo mudro i pametno vec glupo i nadojen mrznjom prema svemu Sto nije srpski, Pa covjece komsije smo trebamo se postovati a ne siriti pretenzije i tenzije,odlukovati osobe Koji Su bili protiv rezolucije je stvarno bezobrazno treba da se stidi svojih dijela Tako se ne predstavlja svoj narod.
Srbija i Hrvatska su poslednju deceniju intenzivirale neku vrstu politicko-kulturoloske agresije na Bosnu. U politici uz saucesnistvo svojih poslusnika u BiH kroz nametanje etnickog diskriminatornog koncepta zele zadrzati svoj uticaj i interes a na stetu BiH. Kulturoloski kroz konstantnu srbizaciju i kroatizaciju otudjuju stanovnistvo od svoje maticne domovine i bosanskog identiteta