Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je sada svima jasno čak i Konakoviću! Samo što se čovjek izverzir'o da zanemari očigledne činjenice i da govori i radi ono šta Ambasada kaže.
Bravo Begicu. Svaka ti je ko` iz Musafa. Ameri su se previse poceli mjesati, a ovo zadnje je bilo kap u vec prepunoj casi vode. Poceli su tumaciti Dajton ko Dodik i Covic. I ovo bi trebao biti kraj Dajtona i treba napraviti gradjansku drzavu i ukinuti sve nacionalne stranke.
U multietnickoj drzavi svaka monoetnicka stranka stvara uvjete za raspad drzave. SAMO istinski multiernicka stranka moze sacuvati multietnicku drzavu. U SFRJ jdok god je savez komunista bio multietnicki i drzava je opstajala. Onogg trenutka kad se savez komunista podjelio na etnickim principims doslo je do raspada
SAD je uvijek na strani jaceg
Šta očekivaju Muslimani od Amerike kad vide šta rade u Gazi. Nema tu dobra
pomalo koketirati i sa Rusijom i Kinom ! dosta nas ovi handre Godinama
Kasno je sad
Kad Lemi govori protiv SAD ambasade i herr Šmita onda ne valja..
Problem kod nas je da mi nemamo niti jednu Partiju koja je pro-državna! Pro-srpske i pro-hrvatske politike imaju jasnu politiku šta hoće dok sda to prati 100% ali hinjski da izgleda kao da su protiv zbog glasača koji su većinski pro-bosanski dok su sve ostale Partije na plutajućem moru i pojma nemaju gdje idu samo se šlepaju za najbliže sebi u tom trenutku ne bi li ostale u životu bez bilo koje dugoročne strategije!
Pa samim tim što kažeš pro-državna,automatski se odnosi na pro-bošnjačka.Možemo pisati na razne načine,ali uvijek ispada tako
Pa, bolan, kako to mozes reci? Pa, evo Begic je iz pro-drzavne stranke DF!
Sta ti hoces, kome pricas pricice i bajkice? Nije niko od nas glup da bi znao to da BiH i postoji zbog Amerike, u suprotnom bi iznad neba letjeli Ruski avioni. Bosanski teoreticari zavjere, bolje radite i uradite nesto pametno za ovu zemlju, znate se samo prepucavati svakodnevno kao babe tracare
Hrvatska i Kosovo su jedine države na Balkanu koje postoje zahvaljujući USA. Bosna je bila država kad su amerikom hodali bizoni i sijuksi.
I jednu vrecu za mog Bakira i ekipu.
kme kme