Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma naši političari su gospoda uživaju,putuju,kad zafali para tu prilete bankari namire prvo sebe pa šta ostane nešto malo koju marku i narodu.šta ima veze narod će otplaćivati kredite.
New York 8,468m stanovnika 1 gradonačelnik, 1 zamjenik i 9 vijećnika. Bosna, 2.5m stanovnika, 3 predsjenika, 2 predsjednika entite, zamjenici, 180 ministara, zamjenika, savjetnika, ovih, onih. 10 kantona, dva entiteta, 1 distrikt. Luda košulja.
Samo budžet policije New Yorka, NYPD, za 2023. godinu iznosi 10.8 milijardi dolara. U 2022. godini za radnike MTA (njujorški gradski prijevoz) za prekovremeni rad (pored redovnih primanja) plaćeno je više od milijarde dolara. Ne postoji na svijetu ništa poput New Yorka, nezvanične svjetske prijestolnice.
Koliko li će slupati narodnih para,po đakuzijima.
Ženo umij se za početak.. operi tu masnu kosu. Uzmi četku i isfeniraj se. Ne moraš stavljati jaku šminku samo malo pudera, maskaru i rumenilo. Obuci nešto pristojno umjesto te krpe za po kući. Prestani nas brukati po svijetu.
Da ti ja kazem nesto kao neko ko zivi u New Yorku, iz prve ruke. Ljudi ovdje u pidzami i papucama, mokre kose hodaju po gradu. Ne trose vrijeme ni na susenje a kamoli feniranje. Vise se balkanka sredi da ode granapa nego amerikanka do posla.
Kad uporediš Benjaminu Karić i Bogića Bogićevića. Razlika drastična...
Bot je blaga rijec za sendvicare. Kakvi su to sendvici pa ste toliko uporni u botovanju i gdje se ostali mogu prijaviti da i mi isprobamo.
Obidji i onog nam imama sto je dobio po p*cki.
Gospodjo Karic,meni nije bitno vase naslkavanje po NYC ali bih volio da se sto vise fotografirate pored gmila smeca i prepunjenih kontejnera u Sarajevu cija ste gradonacelnica pa da na taj nacin bar pokusate postiditi ( ako stida i srama imaju ) pripadnike stranke koja vas je instalirala na tu poziciju ( ja vas svakako nisam birao ) ne bi li sto ucinili po tom pitanju.Ako nista drugo,recite tom kolegi iz NYC da dolazite sa deponije smeca!
FUJ... FUJ... FUJ... ova zena je youtuber a nije gradonacelnik herojskog Sarajeva. Samo u jednoj godini je putovala nekoliko puta u New York, u Japan, razne Evropske gradove, filmske festivale u Kanu, Veneciji itd... i sve to o drzavnom budzetu gradjana. Mrs sram da te bude. A grad ti prljav, zapusten, sav u smecu. FUJ
Makar radi i putuje na destinacije i sastanke koji mogu biti od znacaja , za razliku od prosnje hurmi, musmula i sta znam
Zeno obuci grudnjak Operi kosu Pa jel realno biti ovoliki uhljup
Hahahaha čuj mreža jakih gradova.Sarajevo i New York u pet deka.Hahahah šta sve mi čitamo
Sta ces neko u New York, u Pariz, u London, u Rim... a neko jedva do Travnika kod lende ljudine! Mali, maleshni opozicioni zeleni, stvarno vas razumijem i zalim vas. Stvarno je tesko krasti godinama i nista raditi!
Woke shit
Otišla da im objasni kako je Sarajevo postalo jak grad, pa da se i New York malo osnaži.
ovo vam nije ok ali covic u brazilu sa hrvatskom zastavom ok? ma da svaka cast HR repki za sve sta su stigli
Kad se sjetim onih sretnih SDA vremena kad se Skaka sastao sa predsjednikom mjesne zajednice Logavina...
Već sam se zabrinuo da neće stići u mandatu do SAD.