Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je bila simpaticna kada je tek postala gradonacelnica. Nakon kratkog vremenskog perioda sam skontao da mi nije ni simpaticna niti da je nesto pretjerano sposobna. Osmijeh, cevap, baklava i popuizam. Sada ce iz Centra da upravlja N.Sarajevom sto je dokazano i uz sve te cinjenica narod je izabere za nacelnicu.
Doveo je onaj Senad na TV i izreklamirao a ja naivan gledajuci ga onakvog kakav je bio u ratu nesvjestan cinjenice da se skroz promjenio mu povjerujem. Onda skontas da je ona zalutala u politiku a onaj nesretnik da jos uvijek ne konta da se rat zavrsio sta god mi mislili o istom.
Doslovno, njoj je Sarajevo samo cevap, baklava, Bascarsija plus njen kiseli osmjeh.. u kratko vremena postaje antipaticna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Valja joj sad CIPS u Centar prebaciti
hahaha Sjedi 5!!!
porazeni ste zeleni
bit ce smjenjena kada se popravi regularnost izbora
Sarajevo 3 puta manje od Zagreba i samo beu istocnog dijela i ima gradonacelnika i plus ovoliko nacelnika. Velika vam kasa.
Zao mi je sto sam je nekad hvalio. Obični populista, ali ide joj od ruke bgm
Pa bukvalno vodi za 25 glasova a ostalo jos 18 biračkih mjesta i Klix je već uzme da je načelnica... Pa to se može promijeniti sad pa sad.
skolovana, fakultetski obrazovana zena iz sarajeva koja ipak nesto RADI. nije s nekog sela dosla polupismena. niko od ovih politicara nije cvjecka, od 2 zla biras manje. evo ima 4 godine da pokaze sta moze kao gradonacelnica nije bila losa
Bila je jedna Žaklina načelnica 1892-1896 šta smatrate...Cura pobjedila svaka čast haj zdrao hahahaha
Jedina normalna gradonacelnica medju moru jalijasa, tipova sumnjivih diploma
NIKAD mi nece biti jasno kako je iko dopustio da se ona kandiduje u NS, kada SVI ZNAMO da je kupila stan i zivi u Titovoj!
kakve to veze ima intelektualac?
Pa ova neće imat ni uvid u rad opštine sa terena jer živi u Centru
Mene samo zanima ko tacno ima takvu mrvu od mozga da glasa za cevap baklavicu
Ova gospođa je donirala 100 hiljada za poplave ispred GRADA SARAJEVA, identično kao i općina Centar i Doboj....
a sto je gospodja? pa nije iz svog dzepa dala te pare
Kad se saznalo ko su kandidati za Novo Sarajevo, svaka budala je odmah znala da ce Benjamina pobjediti.
Realno je Bandić 10 puta sposobniji i vispreniji od nje.
Koldzo se kandidovao samo da bi joj pomogao da dobije i da neki Bandicevi glasovi odu njemu. Cak je i sa tom pomoci uspjela pobijediti razlikom bijednih 25 glasova od Bandica. Prljava igra trojke kao i uvijek.
zasto kandidati kada je ovako ublizu ne sacekaju konacne rezultate????
@pRoton12 đaba se nadaš prijatelju Glasovi prebrojani u 23.00.Sda u 21.00 priznao da je Benjamina pobjedila
Gradjani Novog Sarajeva smatraju da ce ih ona dobro voditi. Eto im je pa neka vodi. Ako im bude bolje svaka im cas a ako ne barem ce biti ponekad baklave i kolaca za Bajrame i Bozice. Za cevape vise nisam siguran.