Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste vi metle vidjeli
VIDICE SAD U OKTOBRU KADA IH SDA DF SBIH NES POMETE U OPOZICIJU
Kako je ovo licemjerno, populisticki, lažna briga za čistoću spomenika na Vracama.Cistili su aktivisti, odnosno članovi u suštini.Pred izbore se svi sjete čistiti i obilaziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja patetika i prevara
Sto je vise stranaka, to smo manje bitni. Na ovoliko malo stanovnika i tri stranke su previse.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ide metla od SDA, SBiH i DF, kako je nametnuta trojka dosla tako ce i pometena biti
Oni su sve obezvrijedili, a mi bi trebali samo njih
Kome ova šuplja prođe onda je malo plitak
Ove izborne kampanje, stranke, entiteti, podjele sve je to napravljeno da "neki" imaju dobre lahke poslove, da uzivaju, a sto je zalosno da "mi" bezglavi i siromasni sve to podrzavamo, pa zar nismo vanzemaljci?
Svake 4 godine se čisti.
Joj sda botova u komentarima hahaha
Samo jedno pitanje za dotičnu: Zašto nisi krenula sa čišćenjem ranije nego baš sada? Jel to imaju neki posebni dani između 4 godine? Pretpostavljam da je tek sada dobila godišnji pa nije imala vremena Nažalost ništa ni ostali nisu bolji!
DaBogsacuva
Fuj!!
Sve to treba krampom docekati. Cekala predizbornu kampanju da bi se kao humanitarac prikazala.
Koje su ovo ublehe
zar ti ne zivis u centru u stanu od pola miliona km
najvece prevara u politici je benjamina
Sad se oni mjesec dana pred izbore sjetili da čiste. Gdje ste bili do sad???
vrijedjamje inteligencije
SMIJENITI, HAPSITI, ODUZIMATI IMOVINU I OD SUPRUZNIKA I RODJAKA!