Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da je ikad išta pronevjerila ili ukrala. Prodala auto službeno. Otpustila skupo plaćene savjetnike. Da je vrijeđam, nema logike.
Pa nama je mjera da neko ne krade. Zalosna nam je realnost. Ne kazem protiv nje nista, al daj ba dokazi se, sepuri se okolo i neke Stanivukovic poteze da bude popularna. Da te vidimo pa da znamo jesi li ili nisi sposobna
A sto bi je vrijedjao ne kontam? Jel to pod moranje da se neko popljuje u komentarima?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
žena daje intervju na stranom jeziku za cnn..misaona imenica za staru gardu političara
Zavisi šta ti je starno. Oni od prije 92. su u pravilu pričali, i to vrlo korektno, njemački, ruski ili francuski.
a nije je to podsjetilo ma nesposobnost vlasti ?
Mislim da bi se trebala zvati Kolumbina Karić.
Citava politika im se zasniva da SDA nevalja,dajte konkretna rijesenja i djela.Fura se ne onog stanivukovica jos da se uslika da ide sa biciklom na posao
Mene samo zanima gdje ce se graditi novi zatvori, kad dodje vrijeme da se krimogena i antibosanska SDA fukara stavi iza resetaka.
Sposobna je toliko koliko je Irfan cengic izlobirao za nju,nikakve ona reference nema
Fakat je postala naporna. U sve se miješa, Hajde sad malo i nešto konkretno...
Nije bilo rata,bila je brutalna srbočetnička agresija na BiH.
Ova mlada i pametna žena je bolji izbor od Bogica Bogicevica! Sretno u radu i aBd da nam budes nekada predsjednica.
Sve cestitke gradonacelnici Benjamini Karic za njen dosadasnji rad. Nadam se da ce i dalje nastaviti da radi, kao sto je radila do sada. Ona je za manje od mjesec dana uradila vise i bolje za cijelo Sarajevo i BiH, nego sto je Avdo Skaka uradio za cijeli mandat. SDA botovi na celu sa Harisom Zahiragicem na aparatima.
Sramota je da mi nemamo sistem, pored ovakvog inteligentnog stanovništa koje je napustilo BIH, pored napora dijaspore da pomogne, sramota je ovo reci, ima nade ako si ti gradonačelnice u sistemu, da uključiš na vrijeme experte, da pozoveš ljude koji nam mogu pomoći a nalaze se sirom svijeta. Da izgradimo sisteme dok je vrijeme.
Prekinete kukati brukate mi naciju i državu... Političarski miševi
Ja sam ozbiljna osoba nemojte mlatiti slamu, tako nam je i počeo rat zbog ovih miroljubljivih? profitera samo za sebe...A budite li svjesni u čijem interesu objavljate funkcije na kojima sjedite.
Po kom tumačenju i shvatanju i kojim činjenicama se ratno huškanje 90’ tih mogao zaustaviti u BIH?Pa samim tim i ratna dešavanja na našim prostorima? Bilo bi jako dobro kada bi neko ko smatra za sebe i predstavlja se javnosti kao akademska osoba, da nama širem auditoriju objasni retorički i logički cijeli proces.
Gradonacelnica Sarajeva? Cija li je ikebana?
nastavi li ovako posteno i iskreno da radi imat ce velikih problema ne samo u svojoj stranci vec u citavom uhljebistanu.pripazi se uhljebskih lopova kojima zagorcavas zivotnu idilu.