Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako lijep potez,tako će se izbjeći gužve koliko toliko.Velike pohvale za rukovodstvo GRAS-a i nadležne u KS.Nije potrebno da vozač govori kako se poništavaju karte jer svugdje u Europi je isti sistem za poništavanje i isti aparat.Turisti to 98%znaju.Da smo mi i četvrtina kao turisti,bilo bi super.Nemamo mi Bontona,niti kulture društvo se srozalo na minimum.
besplatan je i mimo sff i to 24/7 dok te reva ne uhvati
Koji smislov je ovo namaštao? A nama obveznicima od kojih i postoje, sve naplaćuju, svakodnevno???? A i drage nam komšije naplaćuju, od astronomskih cijena apartmana, hrane, pića, parkinga, wifi-ja, klime, mjesta za peškire, čišćenja apartmana, brodica, čamaca, mokrenja, velike nužde, tariguza, itd....Još će nam uvesti dnevne karte kao u Veneciji!! Koji li je smislov ovo namaštao????
Meni je evo 7godina od kako sam u Sarajevu bio besplatan HAHAHHAHHAA
oldicno za turiste jer ih revizori svako malo maltretiraju sa kartama koje uredno kupe a ne znaju ponistiti jer je nas sistem 50 godina iza normalnog svijeya
Samo da još ima zakon za ove što misle da su neko i nešto,pa uništavaju državnu,svojim svakoraznim potpisivanjem,i lupanjem po stanicama i javnim gradskim vozilima.Mislim to je dno dna.Što je Njemačka jaka s preko 90mil.stanovnika?Jer se red zna, ima zakon za sve je isti pa izvoli bio Njemac ili auslender isto te košta.Pa izvoli lupaj,pa ćeš platiti.Nema jače i sigurnije zemlje.
Zato sto smo seljacine zaostale u nekom davno proslom vremenu. Kod nas je fora biti konj, eto to smo mi.
Sve je to divno dok se ne desi opet neki sudar, pa se pocnu skracavati masute...
besplatan je svakako
Besplatna voznja za pijanice i partijanere, a nema se za studente i đake. Bravo Vlada KS. Nije im na um palo da besplatnu voznju uvjetuju kartom za neku projekciju (Film Festival) vec jok - svi dzabaluka idite opijajte se po Štrosi - vlada casti.
Hahahaha doktori za patetiku i socijalu, DOKTORI!!
za studente i đake je besplatan prevoz u potpunosti otkad je trojka na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se bezobrazno uposlenici grasa odnose prema strancima. Ljudi kupe karte kod vozaca tramvaja koji im ne kaze da iste trebaju ponistiti i pokazati im gdje i onda revizori kasnije ciljano traze jadne ljude koji nisu ponistili karte i naplacuju im kazne.
jadni vozaci, kad ulete pijanice i narkomani
To je za svaku pohvalu, jos da napravio kartu koja kosta 5 KM i moze se koristiti javni prijevoz bilo kad dok traje SFF bilo bi super.
Odlicna ideja, neka tebe zaposle za kreativnog menadzera
I onda čudno što GRAS propada...
Gras propada zbog SDA uhljeba