Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo bi mi cudno bilo da neki moj rodjak, srodnik ili sta vec, bude smjesten u kampu a ne kod mene. mozda je tekst nejasan :(
nije nejasan nimalo, sve se radi da ovakvi ne dolaze u Arapske zemlje, neznam razlog.
Zaželjet će se gaze za sedam dana.
Cuj u kampove?! Je li rodbina ratnicka samo na internetu, a kad treba licno pomoci ne moze se? To isto kao ovi iz islamskih zemalja.
Smiješno , kao bh državljani , a nemaju adresu. Ja države ulazi ko I kako hoće .
A jes se vlaidija i škurcorija digla u komentarima...
nema se šta dignut, i ja zovnem rodbinu i srodnike i svi smještgeni kod mene, samo kod vas izgleda rodbinu i srodnike šaljete u kampove.
Digli se što su ovi uopšte došli. Znaš ti dobro...
Trebal prevoz do mostara
Kolko para
BIH DRZAVLJANI SRODNICI A SMJESTAJU IH U KAMP CUDNO DASE SRODNICI SKLANJAJU OD SVOJE FAMILIJE A TRAZI SE DA MOGU DOC U BIH I OVI SRODNICI NEKI NECE FAMILIJU UZET KOD SEBE.
Dobra je stvar što se arapi samo žene bosankama ali ne dopuštaju bosancima svoje žene. Jer ta djeca uvijek biraju očev identitet.
Vidim Ujkani na aparatima
Gledaj kako pjene 🤣 Dislike sve govori
Vidite da su sve žene i djeca, treba narodu pomoći i svima pomoći. A nebrinite vi za Bosnu nije je nikad niko osvojio evo 1000 godina. 🇧🇦⚜️🇵🇸
Da Bosna nije osvojena , danas bi ti bio Ivan ili Jovan
Pravi booosnjaci 🧒🏿, šteta što je Izrael pustio da odu, trebao je uši zavrnuti
Kome ? Tebi i tvojoj porodici jel
Samo nek je sto manje takvih ko ti na ovom svijetu i svima ce bit bolje.
Na sisi BiH su vec migranti, izbjeglice Ukrajinci i Rusi, a sad i ovi. Dok Bosnjo nema za hljeba i boli ga ona stvar za prvog komsiju, on daje svima tko unidje, velik je narod to...
nemas ti pojma nisu oni na sisi BIH nego EU daje pare da ostanu a oni ako sta od lopova dobiju
Pa i mi smo bili izbjeglice nedavno. To si zaboravio/la? I nama su nepoznati ljudi priskočili u pomoć.
samo da ih covic ne smjesti...on je ljubitelj logora...
Dobro dosli, da vam Bog bude na pomoci