Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa takvim znanjem sva su ti vrata otvorena, nadam se da nece morat bjezat iz ove zemlje i da cemo zadrzat ovakav mozak, sve najbolje !
Svaka čast momku,roditeljima i profesorima! Da mali bude na hajr cijelom društvu...
Ma bravo dečko, samo ako se šta ne promjeni odlaze talenti i pamet
gooUser4848.....4855@ kad završiš pusti vodu i usta obriši.
Bravo dječače !! Od ovih nepismenih hoštaplera ne očekuj ništa ! Fataj se strane stipendije i sretno !
E ovo je radost za sve nas,ovdje nije ni amidza ni tetka ni sda intervenisala...ovo je čisti rad,talenat,odgoj....buducnost neupitna
@c.vila 1 Da je ostao u Bosni, radio bi na trafici, a SDA nehljeb sa osnovnom skolom bi nadgledao njegov rad i produktivnost..
To nam je najpotrebmije. Iako 95% ljudi iskoristi matematiku ali samo onu iz osnovne i to do 5.razreda.
Ah imena modernog
Din Ammar, drevno bosnjacko ime...
Cestitke!!!I nevracaj se nikad u ovaj odron...
Momak genijalac a papci komentarišu njegovo ime. Ammare, ponosimo se tobom.
Ciji je? Nemojte samo reci da nije bitno... Nije bitno jer je djecak nas i pobjedio je, ali je bitno sto takav djecak iz prosjecne porodice ne moze doci do takve stipendije.
Čestitke
Sve pohvale na velikom uspjehu, bas se obradujem kada procitam ovakvu vijest i vidim koliki potencijal se nalazi u nasoj omladini. Nadam se da ce drzavni organi prepoznati ovakve talente i da ce uloziti dodatne resusre u obrazovanje istih.
Bravo momak💪💪
TASTATURA-HASUMI sa prostora EX-YU su se ponovo zbog zavisti uzvrpoljili pa skriče, valjaju se i koprcaju jer im je nečiji uspjeh, trud i rad smetnja za funkcionisanje, to im dođe nešto kao kripton za supermena....HAAAAHAHAHAHAHAHAHAH
Sve ce ostati na cestitkama i mladic ce otici. Za 10 godina izumjet ce nesto vazno i onda cemo se radovati sto je neko "odavle" uspio ali u drugoj drzavi! jer ovdje drzave nema
Amare, ostavi zenu. Salim se, bravo decko.