Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ovo lose, za 2,5 sata do Capljine ne mozes ni autom stici
@darkness11 mozes i to prosjecnom voznjom, od mo do sa ako nema udesa i previse guzve sat i po, a do capljine od mo 30min max.
@samog... Jeste ako bi vozio prosječnom brzinom malo preko 80 km/h. Ne rise. Kad nema gužve treba između 2 i 2 i po sata.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ipak je i ovo za pohvalu iako je u normalnim zemljama to normalna stvar
Konacno voz za Mostar fala kur®cu
Ja, izgleda, tek treba da se rodim, jer se sjećam da se vozom brže stiže do mora. Sarajevo - Ploče (Kardeljevo) dva sata i tridesetak minuta.
Jos kada bi bili kreativni da naprave neke familijarne karte nebi mi palo na pamet da vozim. Ipak autom kada idem za mo a to je svaki vikend treba mi 50 km goriva u oba pravca a za nas cetvero karte za voz bi bile oko 100km.
Daj boze da bude ista od toga.
extra potez, inace je Tito kada je pravio zeljeznice i mislio ovako, nek ima za vikend kupace
Bolje bi bilo uvesti Sarajevo-Istambul, ali samo u jednom smjeru da vozi putnike
sada jos da uvedu teretni voz. nabacis svoje vozilo i do granice, tj do Hrvatske. nekada je tako funkcionisalo. skines auto i pravac destinacija koju zelis na moru
Zagreb-Prijedor-Banja Luka-Doboj-Zenica-Sarajevo-Mostar-Ploce i nazad kad to odradite onda se javite...
Ne znam ni zašto su ga i ukidali... i zašto ne ide do Ploča, omladina bi malo živnula i izašla iz ove letargije sarajevskih kafića i pabova.
Zato sto su bili radovi na pruzi i problemi sa italijnskim izvodjacem pa se probio rok.
Do Ploca ne ide zato sto Hrvati za onih svojih 30-tak kilometara pruge koliko je do Ploca od Capljine , traze vise nego sto kosta od Sarajeva do Capljine.
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto Klix Sutiii !!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto Klix Suti !!!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto KLIX SUTI !!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto KLIX SUTI !!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt
Kakav brzi, prije njega lokal dodje. I kad kazu jos talgo vozovi, ja sam samo vidjeo talgo vagone, lokomotive kupe prasinu a debelo placene.
Lokomotive nisu ni kupljene, samo vagoni, to i ptice na grani znaju.
brzi voz 4 sata putuje