Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arbitražni sud u Londonu odbacio je zahtjev Republike Srpske za poništavanje arbitražne presude u Washingtonu, što znači da BiH ... BIH NE MORA NISTA, NIJE BIH POTPISALA! NEKA VRACA ONAJ KOJI JE POTPISAO!
Molim plati račun
SDP je bio na vlasti, svaki kriminal je bio moguc
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad je platiti neki dug onda smo jedinstvena drzava, inace rs je nezavisna, dobro su oni to skontali
Slovenci nisu vratili stedisama slovenske Ljubljanske banke iz BiH ni 1 cent ustedjevine, a kamoli kamate jos je bila drzavana slovenska banka. Zasto bi mi bili budale i vracali kredit jer je neko potpisao ugovor sa nama nametnutom paradrzavom .
Neka im Bingo to otplati a neka im uzme nešto od imovine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta ima BiH sa zaduženjima i kriminalom u RS? Ako to tako bude, Dodik će takvim marifetlucina BiH uvući u bankrot vrlo brzo. Ko je pogriješio nek plati
Plati milorade ti si potpisao
Samo odbiti od pdv-a koji ide Republici Mrskoj u naresnoj buducnosti dok se ne pokrije trosak i rijesena stvar.
A devizne stedise, ljubljanska banka itd?
Samo Dodi ili Igiju ili Vucku proslijedite racun... duzna je platiti, a iz cijeg dzepa to se ne zna, ali Fbih ni BiH ne trebaju nista da plate. zamolio bih kliks da ovo proprate do kraja.
Ko je potpisivao sporazume neka i plaća. Da li to znači da ukoliko neki gastarbajter u Njemačkoj podikne kredit od 100 000 eura i zbriše u Bosnu , država treba da plati račune???? Ne nego onaj ko ih je uzeo e tako i za ovo. Samo mislim da će trojaneri i ovo otplatiti kao i sve ostalo jer Dodik je proevropski a Nešić najbolji ministar..
vratit ce Trojka milijone za njihovog Gazdu Mileta
Njivaaaa hoćemo KOMPROMIS! Plati dug RS kao što im svakog kvartala kompromisno poklanjaš 100 miliona KM iz kase FBIH. Još kad nam dođe teret od 2 milijarde KM koje RS treba isplatiti na ime odšete Slovencima za termoelektrane Ugljevik i Gacko. Kao što sto im solidarno isplaćivali bankrot 3 RS banke. Za sve ove Trojkaške kompromise dobit ćemo "mirni razlaz".
Isplatit ce Trojka iz budzeta KS,nek se Mile ne sikira,samo neka ih ostavi na vlasti.
dugove neka im otplati srbija.pozz.
Jeste BiH potpisnik, ali niko ne kaže da je se RS pismeno obavezala da je jedina odgovorna. Novinaru, najbitnije si propustio.
Neka isplati Srbija. Svakako imaju specijalne veze sa njima.
Amerika zakon. Duzan,ne placas sve oduzimaju.Zakon
A da je hisrocentrala izgradjena, BiH ne bi imala nikalve koristi. Neka placa onaj tko je sklapao ugovore
Mislim da je ovo mudro. Državna imovina, penale plaća država. Neovisno tko je skrivio.Sutra ne mogu reći da je entitetsko.