Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bi tek bili da smijete pisati o vlasti istinu
Ni klix nije ko prije, brisu normalne komentare
Hocete slobodu medija, a po portalu vam orgijaju cetalji protiv koji rijeci ne smijes napisati. Bitni su klikovi i etnonacionalne tenzije prouzrokovane vucicevim karcinomima od ljudi. Pisam vas
Jedan mediji koji sebe još smatra NEZAVISNIM - u momentu kada na TV Hayatu ide "Istraga sedmice" i otkrivanje prepiskaS,,К@y aplikacije, oni u to vrijeme organizuju ja bi ga nazvao "zabavni intervju" sa Dodikom koji završava zagrljajem Nezavisnog novinara i Dodika!!! Ako radi ničega , onda radi poslovne etike i morala to osuđujem kao neprimjereno ponašanje!!!
koja sloboda medija kada se za svaki medij manje više zna na čijoj je strani