Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo snajperistinih botova, došli nama pričati kako oni spriječavaju rat haha, država koja je započela i izgubila 4 rata, i najnoviji prije godinu dana na Kosovu nema pravo uzimati u usta riječ mir sve dok ne priznaju i izvinu se za to što su radili i naravno ne plate odštetu.
Al ste dobili rat, u pola države ste nepoželjni plus tzv herceg bosna koja nije ozvaničena ali de facto postoji
Pogledajte snimak 27 km od Tuzli.Posjeta Vucica vojnom kampu.Ono sto su pokusali na Kosovu to ce pokusati u BiH .samo se ceka povoljan trenutak odnosa snaga u svjetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otkud ovoliko zvaljinih send. vicara
Dvolične tangebi
Tehnika iz Rafala ide za rusiju na razmatranje . 10 od 12 platila rusija.
Kada ce snajperista shvatiti da su i tzv Jugoslavija i tzv sssr umjetne tvorevine koje su bile u pokusaju. NIKADA vise ti monstrumi nece postojati.
Steta! Bolje da nije! Pa onda opet tra.., kto.. ri- jada
Steta! Bolje da nije. Pa onda opet
Politolože, DRŠ SE TI NJEMACKE; AUSTRIJE I TO... Mani se suludih ideja i laži
Vjerojatno znači da se pravdaju astronomske dnevnice i honorari. Niko u bivšoj Jugoslaviji nema ni ljudski ni materijalnih kapaciteta za vođenje rata duže od tjedan dana. A da ne govorim da je bilo lako pucat po narodnom, danas bi voždovi morali gledat kako se ravna i pljačka njihovo privatno.
Gomila gluposti i iskrivljenih cinjenica
100% nabrojani gdje su dosli tu ni trava vise ne raste.
Glupost
Amerikanci su planirali rat u BiH a naivni srbi su nasjeli na tu zamku i postali narod koji je ucinio g e n o c i d
Upravo tako jos ovaj nije rekao kakva je vojna saradnja srbije sa SAD-om
Zasto BiH ne prekida diplomatske odnose sa "izraelom"
Zato sto je na USA postavila svoje ljude u ustav R BiH. Covica I Dodika. Koji blokiraju sve sto se tice napredka BiH.
Evo već 200 godina rade protiv Srba i srpskih nacionalnih interesa. Dva rata su pokrenuli i na kraju završili kao poraženi. Mislio sam da su pametniji, ali izgleda da ništa nisu naučili iz istorije.
Servia je nastala prije 200 godina. Prvo kraljevstvo ikad 1835. Zato nemaju vlastiti jezik, ni ime.
a trobojku im osmanlije nametnule... kakva ironija
Evo već 200 godina rade protiv Srba i srpskih nacionalnih iteresa. Dva rata su pokrenuli i kraju završili kao poraženi. Mislio sam da su pametniji, ali izgleda da ništa nisu naučili iz istorije.
Nikakav rat u BIH niti je planiran niti je spriječen. Ne postoje dovoljno jaki razlozi i akteri za rat , disperzija političke moći je toliko velika da nije jasno ko bi vodio taj rat. Trenutna vlast se "koprca" u problemima sasvim druge naravi tako da tabloidne naslove treba shvatati upravo tako - nije vrijedno pažnje i neozbiljno.