Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nude pomoć, a sve naplate.
Medicana želi pružiti pomoć stanovnicima pogođenim poplavama u Bosni, što je svakako hvale vrijedan potez. Međutim, ne možemo a da se ne zapitamo zašto ista pomoć nije pružena onkološkim pacijentima u Bosni, koji godinama trpe posljedice neadekvatne zdravstvene zaštite, lažnih lijekova i dugih lista čekanja. Pitanje koje ostaje jeste zašto su oni, koji se svakodnevno bore za život, često zaboravljeni?
Ovaj jedan napisao nije Turska osmansko carstvo pa da moze pomagati. Sjecas li se erdoganovog govora da je zapad izdao bosnu i njegovih govora u kome bosnkake okrece od zapada. Pa ako hoce ulogu regionalnog lidera onda nam treba pomoci u svakom smislu pa i toj bolesnoj djeci. Pogledaj koliko se Austriji dalo para iz eu fondova. Znaci eu moze pomagati a Turska ne moze. Pa red je kad ga vec pojedini nasi zovu sultanom i predlazu da se okrenemo istoku.
medicana ce biti bolja od Ase. hvala braco turci
Svaka čast,hvala vam braćo Turci.
Super je ovo . Ali sto ovako nekad Turska ne pomogne bar dijelom financirati bar neke bolesne osobe iz BiH koji se lijece u Turskoj najvecim dijelom i cije licenje kosta pravo malo bogatstvo. Znam da cete popljuvati ovo ali zamislite nedaj boze da se nadjete u toj situaciji vi ili neko vas. To bi bio pravi znak milosti turske brace
Jaro razumijem ali nije ni Turska Osmanko Carstvo da moze sve narode bivseg Carstva u svemu pomagati,hvala im koliko god.Apsolutno te razumijem ali Bog zna koliko imaju zahtjeva sirom svijeta za dzabe lijecenje .
Bolje da mi preispitamo svoj zdravstveni sistem a ne da stalno trazimo sadaku. Za proslavu Nev godine u Sarajevu 800.000 KM, a bolesne lijecimo SMS porukama. Sta slavimo ??
I opet ce se naci pametnjakovici da kazu sta ce nama Turska.
pa okupatori