Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznajte da vas Dodik vuče za nos kao mlade majmune... A svojom nacionalističkom politikom niste bolje ni zaslužili, možete mu samo aplaudirati i učiti od njega.
Nisi konvertit, evo ja cu ti pomoci - ista ste go.vna
Borenovića u predsjedništvo e ovakav čovjek treba da vodi Srbe pametan pošten normalan svaka čast
I taj popularni Borenović, zadovoljo je trenere iz Rusije, idemoooo Boreeee
ajj da je meni tako reko ja bi ga razbiJo, ajj, ajd sad ko prvi pljune
Dodik vam baca koske, a vi se zalećete kao gladni kerovi. Ko si ti uopšte anonimusu jedan? Mile kakav god da je za tebe je izmislio toplu vodu.
Jeste jeste super život biti konvertit ali u budizam
Dodik je pakaš a ti si glup !!!!
Ovi pacenici su gori od dode.
Kakvi paćenici? Oni duvaju desetak mjesčnih prosječnih plata. Mozga nemaju, da narodu pomnude kakav ekonomski program, samo kritika i kritika. Puste više Dodika, recite neku da narodu bude bolje, a izbori će reći svoje, na kojima nemate šta da tražite. Kao papagaji, samo ponavljate o navodnom kriminalu, a sve je zakonski odrađeno.
Mile ih samara ko malu djecu. Samo kaze izdajnici srpskog naroda ili alimi srbi oni manji od makovog zrna zato od vas nece nikad nista ni biti.
Ovaj Dodika ne ispusta iz usta.Sva mu se pamet i politika svela na blacenje Dode.Kloc
Ovaj Borenović kao neki kolumnista, šta god kaže Dodik on to kao objašnjava narodu.
Bez nas ko domine ...samo se ,,volite,,...
Rodjace, kako mozes biti na pravom putu a odrices se nacionalnih prefiksa u predsjednistvu?