Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad oni iz republike smrdske pricaju o smradu, svasta
RS smrdi
BiH Politicari, molim vas, prvo sankcije Dodiku, od strane EU i to takve da mu se zabrani bilo kakav pristup politici i javnom mjenju. Tek tad pristanite da se uopce bilo kakvi pregovori o bilo cemu zapocnu. To trazite od EU pa onda sjedajte u Neumu ili gdje vec. Kako ste losi politicari dobro je da Bosne ikako i ima.
Samo zabraniti rad svima koji dolaze iz rs da rade u Sarajevu, Federaciji i bice ih na birou i pred skupstinom rs na protestima koliko hoces.
Jednostavno nemoze smrad vlaski da prezali sto je to najlepsi evropski grad , sa 1.5 milijardi dolara budzetom godisnje , sto je vece od cijelog entiteta rs hahahaah , al razumijem ih eno njihovi gradovi gdje su na vlasti sve pusto , Visegrad , Bileca , Nevesinje , i dalje voze stara auta golf 1 , golf2 . Dolaze ponizno u Federaciju da prodaju , krompir , ugalj itd
Zaboravio si i kajmak
OVDJE NEMA NI FRTALJ PAMETI NI ZRNO MUDROSTI ! SAMO ZLO, JAD, MUKA I BIJEDA!
Sjašite sa Sarajeva vise, svi dolazite, odlazite, pustite vise Sarajevo ...
Sta ce moraju doci malo da uzmu miris sarajeva to je jedino sto mogu i ponjeti malo blada da se namazu Saraj je tursko ime bilo i bice osnovali su ga turci i znaci odmaraliste imate veliki pozdrav od Bajraktar dronova .
Novinaru kliksa, SMRDILO a ne SMRDJELO. Jer kroatizmi nemaju logike. Riječ je smrditi a ne smrdjeti. Mogu nastaviti niz: zaliv a ne zaljev, grmilo a ne grmjelo, pocrvenilo a ne pocrvenjelo.. itd. STOP KROATIZACIJI BOSANSKOG JEZIKA!
Jos koju godinu i nema vas vise tu u tim vukojebinama jer nemate sta da jedete puna vas je Vojvodina
1. Nakon sto je kuga pobila skoro sve Bosance na sjeveru Bosne u 17v, Otomansko Carstvo u cilju dobrih odnosa sa Beogradskim Pasalukom, kolonizira sjever Bosne sa stanovnistvom iz Beogradskog Pasaluka. 2. Autsro-Ugarska, sve do Prvog Svjetskog Rata takodje kolonizira sjever Bosne sa stanovnistvom iz Italije, Ukrajine, Njemacke, Poljske jer su Bosnu predstavljali Evropi kao "novo-otkriveni raj na zemlji".
Stvar je bila u tome sto su dosli ovdje da pljackaju sta mogu popljackati (sume, rude, srebro, ugalj), a sve sto su napravili po Bosni je sluzilo toj svrsi (kasarne za njihovu vojsku; vojne poste; pruge-da lakse odvoze rude). 3. Dalje, nakon zemljotresa 1968 u Banja Luku po dekretu tadasnje KPJ se seli 26.000 Srba iz Crne Gore i tu stalno naseljava pod maskom pomaganja obnavljanju Banja Luke. Joj, ima toga jos, ali mi mrsko pisat'....
brza dostava hrane non stop za R.S
RS da se pripoji Hrvatskoj, treci entitet Srbiji, a Bosnjacka drzava Crnoj Gori. Da malo maknemo trenutnu kombinatoriku, da se izbalansiramo.
Ha ha ha ...najbolje bi bilo...Mađarskoj Hrvatska,Bugarskoj Srbija...a BiH....osmoze C.gora da se utopi u BiH..vauuuuu
Po mojoj varijanti svi bi imali more i beskonacan reality u parlamentima. Sta balkancu vise treba u zivotu.
Politička platforma Borenovuća glasi kako biti veći Srbin od Dodika.
Upravo se obraca ono uzepeovsko govno.
ljudi guzicu ne peru, i koji peru od nas naucili i meni govore o smradu. operite to dupe smrdljivo prvo pa onda tu prljavu zlocinacku republiku sumsku