Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve go cetalj gdje god se okrenes
U drzavi vecoj duplo od Belgije nema mesta za 2,5 milliona ljudi. USK ima 150k ljudi, 100k manje nego na popisu, Istocna Bosna je jos praznija , od Trebinja do Foce ne postoji naselje. Visegrad, Rogatica isto pustinja. Vares, Olovo i okolina isto. Kanton 10 je pustinja tek.
Kako ko moi poste sve postove a ja nijedan
Ako ima koja poštena i vrijedna bošnjakinja zainteresirana za čišćenje stanova u Londonu, neka se javi u Inbox.
Ako ti imas ovdje u Bosni majku posalji za Sarajevo na bukkake, da joj ne saljes pare bezze, tako ces ustediti tamo da imas platiti neku izbjeglu hrvaticu/srpkinju.
Ustav BiH, Član I, Kontinuitet: Republika BiH nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država.... Dakle institucije su po slovu Ustava državne a ne 'zajedničke'.
samo po principu hot in the hand (vruc u ruku)
Popišam i tebe i narodnu skupštinu.Ta skupština je zlo za BiH.
Federacija ili cak vecinski kantoni bosnjanski, prije svega tu mislim na Sarajevo i Tuzlu, pa i Zenicu, trebaju zavrnuti financijske pipe sto se tice poreza. Znaci treba se znati u cent koliko se uplati svih poreza u zajednicku kasu i da se toliko trazi povrata i to na osnovu uplata, a ne na osnovu dogovora o raspodijeli. Nikakvi dogovori, nego uplati se toliko, toliko ide za povrat. Sad FBIH finansira kroz FBIH pohrvatice, a kroz BIH posrbice.
Znaci ultimativno recimo od sljedeceg mjeseca da se zahtjeva povrat prema uplatama, nema toga, ne uplacuje se, lova da se salje na drugi racun FBIH. I onako uplate poreza nisu daytonska kategorija izvornog Daytona.
опозиција у Српској Републици, а ту прије свега мислим на СДС, не зна гдје удара...Сва политика им се заснива на контрирању СНСДу, ништа псметно да чујеш од њих...Зато ће на изборима испушити...и треба! Јебо их Мектић и Станић
E moj Borenovicu, samo vi postujte NSRS, u kojoj Dodik vlada kao svojom prcijom. Covjek namjesta situaciju da opet uzme izbore, a vi se nadate da ce narod uraditi nesto za vas.
mater fasisticku
Jooj, crveni dosta vas je vise , samo iskacete a nista ne radite.
Idete vi svi u provaliju očitije nego ikad prije.