Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZovci su se izgubili u vremenu i prostoru. Ne zavrsava dzaba rijeci na -ovci kada su u pitanju stranacki ljudi.
HDZovcima krivo sto se slavi neko ko nije osuđen, niti bi bio, a oni slave Praljka i Darija Kordica koji je odgovoran za Ahmice, i naravno osuđen za isto. Cak su i palili lutku suca iz Haga Carmela Agiusa na onom karnevalu u Mostaru, koji je osudio Praljka. Praljku su i masovno palili svijece.
Na ovci završavaju pripadnici svih stranaka. Al šta kaže, logistička baza armije u Splitu? 105 helikoptwrslih letova bilo iz ZG za Bihac. I onda ih nazivate neprijateljem? Da ne spominjemo deblokadu Bihaca i zauzimanje Drvara Glamoča, Mrkonjic Grada,...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa dobro ništa novo za HDZ
sad ce i Konakovic kritikovat Alagica hahahahaha posto ne smije HDZ
Sjajan tekst. Sada se vratite na početak i napišite o Gučoj Gori i Bikošima.
Nego jel ih poderao VBR kad su se krenuli spuštati i ulaziti mimo dogovora? Isto tako je bilo po uši ima kod Jajca. Nego što m ujaga ne oslobodi D Vakuf tada?
Što nije oslobodio Donji Vakuf tada? Nego dokle je smio na Kupresu i jesu dobili malo VBR-om kad su krenuli gdje ne smiju?
HDZ zaboravio da je bio nemili sukob sa ABIH, a sve prije i nakon toga zajednicka borba protiv teznje da sve bude srpsko
Uzivajte jos malo................................................................................... : )
Ova degutantna kampanja kojom pokušavate isprati Alagića ne može promijeniti činjenicu da je on ratni zločinac i vi mu dižete spomenik - ista praksa za koju optužujete ostale uz dozu dodatnog vrijeđanja žrtava ciničnim tekstom "ljudi su pobijeni, protjerani ali..."
HDZ smatra da je Alagić ratni zločinac iako nije presuđenA mogu li se onda smatrati ratnim zločincima i Tuđmen i Šušak koji su navedeni u presudi Prliču i ostalim za stvaranje paradržave Herceg Bosne iako nisu poresuđeni.????
Oni treba da uzdizu Alagica vise nego mi. Poklonio im Kupres, isao na sastanke dva, tri puta oni se nisu pojavljivali, na kraju mu iz Hrvatske poslali izvinjenje.
Vidi ,,generala", kao da ga je Sinan Sakić pravio.
I sta je sad sa Bikošima, Maljinama, Buhinim kućama, Haškom optuznicom? O vrli o premudri pišče? Ni slova??
Nemate vi sta kriviti HDZ, od njih je bilo i ocekivati. Pogledajte sta su Alagicu uradili njegovi Sanjani. Gdje su biste, ulice, trgovi i spomenici u Sanskom mostu?!
Nazalost HDZ-ovci, kao i svi nasi preko Ivana od SDA do TROJKE, sta se desavalo sa nama u Hercegovini, a specijalno u Mostaru u junu 1993. g. Meni je jasno za HDZ-ovce, ali jos nisam cuo politicara iz Sarajeva da spomene Gore imenovane inicjative HDZ-ovaca.
da mu Allah lijep Dzenet podari
HDZ samo nesto svako 5 minuta
vidi nedaju smajlije koristit.. rekoh hdz samo nesto obavlja veliku nuzdu svako 5minuta
HDZ sa Čovićem na čelu hoće da se za sve pita i da je glavni u F BIH.Što nisu tolerantni u vezi križa na humu i zvonika crkve u Mostaru,kao i što prave kazalište na Lakišića haremu.