Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci ne znaju jesu dosli il posli...
Od pocetka da je dozvoljeno da Srebrenica bude u RS-u je van pameti...
Srbi je oslobodili, sta je sporno
jedina ozbiljna strategija je vise alahanja.
Klanjati istiharu pa vidjeti koga, kako i sta.
Ko bosnjak mogu reci samo mir sluzi ko priprema za rat inace nije imao svrhu. Politika zrtve, u kom se uzda u zastitu, nece dobro donijeti. Mi treba da zelimo veliku bosnu, i odgajamo generacije na toj ideologiji i pripremamo put
100 ovakvih Clanaka ne moZe promijeniti istinu!!! SDP, Nasa stranka i NiP PredloZili su Muhameda Avdia kao kandidata za naelnika Srebrenice SAMO zbog toga to ne ele podrati Hamdiju Fejzia!!! A kako ste vi napisali to ispada obrnuto!!!
Bego Durasnovic SDP ima autobuse iz Srbije.