Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će drugo reći pripadnik destruktivnog plemena
Branislav Borenović njega je prasica lizala glaj frizure
zato ce vam plate biti sve manje,dok ne postane provodljiva
Normalno jer vam ne ide u korist. Cim su objavili presudu znao sam kakve ce izjave biti.
a sto????
Ja sada stvarno vise ne vidim zasto mi silom ne bi nametnuli ovu presudu u BiH? Imamo sada najbolji argument za EU, a to je provedba presuda njihovog suda. Svaka velika izmejna sistema desila se silom (Americki civilni rat, francuska revolucija, oktobarska revolucija, rusenje berlinskog zida itd)
Najbolje da proglasite evropski sud nekompetentnim hahah. Samo ste vi upravu bagro karpatska.
Na kraju ispadosmo mi Bošnjaci jedini evropski nastrojen narod u BiH, živimo sa dva destruktivna plemena.
Saša Magazinović, Predrag Kojović, Sabina Ćudić, Damir Mašić, Irfan Čengić, Damir Nikšić, Denis Bećirević... imate priliku za step bek! Narod Bosne i Hercegovine je oprostio svašta, oprostiće i vama! Ali ako ako ostanete s ovim agentima BIA-e, bogami nećemo vam oprostiti.